Print this page
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 18:14

Έκλεισαν οι συμμετοχές του αγώνα All Stars Race του ΟΑΚΑ

Το τεράστιο ενδιαφέρον των αγωνιζόμενων για τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Υπερειδική του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας επιβεβαιώθηκε και στον αγώνα All Stars Race που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/9), με αυτοκίνητα Rally, Αναβάσεων και άλλων μορφών του motorsport.

Η ΟΜΑΕ-ΕΠΑ ανακοινώνει ότι συμπληρώθηκε το όριο των 50 συμμετοχών, όριο που επιβάλλεται από τον χρονικό περιορισμό της διεξαγωγής του αγώνα σε μία ημέρα, και κατά συνέπεια το σύστημα ΣΔΔΑ δεν είναι εφικτό να δεχθεί περαιτέρω αιτήσεις συμμετοχής.

Με τη συμπλήρωση του εφικτού αριθμού συμμετοχών τόσο στον αγώνα All Stars Drift Race του Σαββάτου 17/9 όσο και του All Stars Race την Κυριακή 18/9, και με δεδομένη την ελεύθερη, δωρεάν είσοδο χιλιάδων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι εγγυημένο ότι το Σαββατοκύριακο θα ζήσουμε μια μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μείνετε συντονισμένοι, για την ανακοίνωση του αναλυτικού προγράμματος και των δύο αγώνων All Stars, που θα διεξαχθούν στη φαντασμαγορική Υπερειδική Διαδρομή του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ραντεβού στο ΟΑΚΑ!