Print this page
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 20:20

Εξαιρετικά επιτυχημένο το Σεμινάριο Υποψήφιων Κριτών της Αθήνας

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με την συμμετοχή περίπου 50 υποψηφίων διεξήχθη το Σεμινάριο Κριτών που οργάνωσε η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ το διήμερο 12-13 Μαρτίου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Τόσο το Σάββατο 12/3 στη θεωρητική εκπαίδευση που έλαβε χώρα στο Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, όσο και την Κυριακή 13/3 στην πρακτική εκπαίδευση στο χώρο στάθμευσης του Ποδηλατοδρομίου, η εκπαίδευση χαρακτηρίστικε από την άριστη συνεργασία όλων.

Οι υποψήφιοι κριτές έτσι αποκόμισαν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενεργή συμμετοχή, πολύτιμες γνώσεις για τη διοργάνωση και κυρίως για την θέσπιση του πλαισίου ασφαλείας των αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μετά τα θεωρητικά μαθήματα της πρώτης ημέρας ακολούθησαν οι εξετάσεις των διαγωνιζόμενων, με βάση την ύλη των Γενικών Κανονισμών του 2022 που έχει συντάξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων μέσω των Σωματείων τους.

Η ΕΠΕΚΕΠ εκφράζει τις ευχαριστίες της στην εταιρεία POWER BOOST Rent a Racing Car για τη διάθεση δύο αγωνιστικών αυτοκινήτων και των οδηγών τους, που συνέβαλλαν στη ρεαλιστικότερη διδασκαλία κατά τη διάρκεια του πρακτικού σκέλους της εκπαίδευσης.