Print this page
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 15:07

Νέο σεμινάριο υποψήφιων κριτών, στην Αθήνα στις 12-13/3

Η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, συνεχίζοντας το έργο της αναδιάρθρωσης, οργάνωσης και ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του Σεμιναρίου Υποψήφιων Κριτών στις 12-13 Μαρτίου 2022, στην Αθήνα.

Το Σεμινάριο θα είναι, όπως και τις προηγούμενες φορές, διήμερο. Την πρώτη ημέρα, Σάββατο 12/3, θα γίνει η παρουσίαση και διδασκαλία καθώς και συζήτηση με την υποβολή ερωτήσεων και αποριών, και θα ακολουθήσει γραπτή εξέταση των υποψηφίων.

Τη δεύτερη ημέρα, Κυριακή 13/3, θα γίνει πρακτική παρουσίαση και εξέταση σε προσομοιώσεις Ειδικών Διαδρομών, Ανάβασης και αγώνα πίστας.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής. Στα σεμινάρια μπορούν να λάβουν μέρος υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, φτάνει να είναι ενταγμένοι σε κάποιο Αθλητικό Σωματείο της ΟΜΑΕ.

Η ΕΠΕΚΕΠ σας ενημερώνει ότι οι εξετάσεις θα γίνουν πάνω στην ύλη των Γενικών Κανονισμών όλων των μορφών των αγώνων και του νέου Εθνικού Αθλητικού Κανονισμού (ΕΑΚ) – ύλη που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr) και στην κατηγορία «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ».

Last modified on Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 08:54