Print this page
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 11:16

Εις μνήμην: Γιώργος Παππάς

Τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια ενός ηθικού, ευγενούς, γλυκού και δραστήριου ανθρώπου του χώρου του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, του Γιώργου Παππά, εκφράζει σύσσωμη η ΟΜΑΕ.

Ο Γιώργος Παππάς, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του «Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη», απεβίωσε σε ηλικία 54 ετών την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, έχοντας αντιμετωπίσει για έξι χρόνια με πρωτοφανές θάρρος και δύναμη την ασθένειά του - ανταποκρινόμενος ταυτόχρονα στα καθήκοντά του με απόλυτη συνέπεια.

Ξεκινώντας από το χώρο της δημοσιογραφίας και από την εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», μετά το μέσον της δεκαετίας του 1990 ο Γιώργος Παππάς εργάστηκε στα τμήματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Nissan «Νικ. Ι. Θεοχαράκης» και της Toyota Hellas, πριν αναλάβει τον αντίστοιχο ρόλο στις εταιρείες Honda και Mitsubishi του «Ομίλου Σαρακάκη» για 15 συναπτά έτη.

Η Ομοσπονδία μας εκφράζει τα βαθύτατά της συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα παιδιά, στους συγγενείς και στους φίλους του Γιώργου Παππά, και αποχαιρετά έναν άνθρωπο που ανέκαθεν αντίκριζε ως στήριγμα ήθους και τιμιότητας.

Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Γιώργο, θα μας λείψεις πολύ.