Print this page
Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 20:46

Επιστολή παραίτησης μέλους ΔΣ Αντ. Χατζημιχάλη και απάντηση της ΟΜΑΕ

Ηράκλειο 19/12/2018

Επιστολή Παραίτησης του Αντώνιου-Κωνσταντίνου Χατζημιχάλη

Προς :Δ.Σ. Ο.Μ.Α.Ε.

Κύριοι,

1.Στην Γενική Συνέλευση τον Νοεμβρίου του 2016 κατά την διαδικασία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών υποσχέθηκα στα Σωματεία – Μέλη διαφάνεια, πράγμα το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί διότι υπάρχουν αντιρρήσεις από τα περισσότερα μέλη του ΔΣ και τις περισσότερες φορές λάμβανα αρνητικές απαντήσεις .

[Απάντηση ΔΣ]: Είναι απόλυτα προσβλητικό για όλα τα μέλη του ΔΣ να ισχυρίζεστε ότι εσείς επιδιώξατε δήθεν τη «διαφάνεια» - όλοι εμείς οι υπόλοιποι ή οι περισσότεροι (προφανώς αφήνετε μία θέση για το έτερο μέλος κ. Αποστολόπουλο, ο οποίος μας υπέβαλε πανομοιότυπη και με διαφορά ωρών επιστολή παραίτησης) ήμασταν τροχοπέδη, οπαδοί της αδιαφάνειας;
Οι αποφάσεις του ΔΣ λαμβάνονται πλειοψηφικά και απολύτως νόμιμα. Όλες οι αποφάσεις ανεξαιρέτως λαμβάνονται πάντα με γνώμονα τη νομιμότητα και το συμφέρον του αθλήματος, στοιχεία σε απόλυτη σύμπνοια με τους σκοπούς της Ομοσπονδίας. Αυτή η βασική αρχή λειτουργίας των συλλογικών οργάνων προφανώς δεν σας βρίσκει σύμφωνο.

2.Ζήτησα την κατάσταση των ταμειακών διαθεσίμων και υποχρεώσεις από τρίτους ,και προς τρίτους και μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση επί του θέματος αυτού.

[ΔΣ]: Είναι άξιον απορίας να θέτετε θέματα οικονομικών δεδομένων, όταν στο παρελθόν όντας μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΟΜΑΕ, κατά την διάρκεια εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης σε ερώτηση αν θεωρείτε ότι λείπει ένα ευρώ από το ταμείο της ΟΜΑΕ είχατε απαντήσει -ενώπιον όλων, και με παρρησία- ΟΧΙ, και όταν για πρώτη φορά -με απόφαση του ΔΣ, όπου συμμετείχατε και εσείς και είχατε υπερψηφίσει, αποφασίστηκε να κληθούν ορκωτοί ελεγκτές προκειμένου με έκθεσή τους να επιβοηθήσουν το ογκώδες έργο της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Γνωρίζετε, και γνωρίζουμε όλοι μας, ότι αν και κάτι τέτοιο δεν είναι υποχρεωτικό, δεν παύει να είναι μία κίνηση που ξεκαθαρίζει απολύτως τα πράγματα και παρουσιάζει τα οικονομικά δεδομένα αλλά και τις τηρούμενες διαδικασίες περί των οικονομικών, από ΕΙΔΙΚΟΥΣ. Παρόλα αυτά, στη συνεδρίαση του ΔΣ της 8/9/2018 υπάρχει και η δική σας υπογραφή στην παμψηφεί έγκριση του Διοικητικού & Οικονομικού απολογισμού του έτους 2017. Συνιστούμε περισσότερη προσοχή, και ενημέρωση, στο συγγραφέα της παραίτησής σας, διότι εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.

3.Η ομοσπονδία διοργάνωσε «ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»- «ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» διεθνείς αγώνες «REGULARITY», χωρίς να ενημερώνει το ΔΣ για προϋπολογισμούς-απολογισμούς κάθε αγώνα που διοργάνωσε. Επιπλέον διοργάνωσε αγώνες «DIRT GAMES» χωρίς τα παραπάνω προαναφερθέντα.

[ΔΣ]: Σε κάθε περίπτωση, ήρθε σαν θέμα στο ΔΣ η ανάληψη του εκάστοτε αγώνα. Για κάθε αγώνα έγινε ενημέρωση στο ΔΣ από τον πρόεδρο για το αποτέλεσμά του. Σημαντικό δε, είναι το γεγονός πως σχεδόν όλα τα μέλη του ΔΣ συμμετείχαν στις διοργανώσεις αυτές. Εσείς, ενώ είναι γνωστή η ενασχόλησή σας στο παρελθόν με αντίστοιχες διοργανώσεις, απέχετε μεθοδικά και ασκείτε μόνο κριτική.

4.Εχω ζητήσει ότι βάσει καταστατικού ότι η Ελλανόδικος καθώς και το Πειθαρχικό να ορίζονται από το ΔΣ πράγμα που δεν έχει γίνει, και αντ’ αυτού οι αποφάσεις αυτών των επιτροπών, ορίζουν και συχνά χειραγωγούν το άθλημα.

[ΔΣ]: Οι Επιτροπές που αναφέρεστε, έχουν οριστεί από το ΔΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό. Ειδικότερα, στη συνεδρίαση του ΔΣ στις 10/10/2017, στην οποία μάλιστα συμμετείχατε, αποφασίστηκε η ανασύσταση του Πειθαρχικού Συμβουλίου και του Εθνικού Δικαστηρίου Εφέσεων. Οπότε έχετε πάρει τη σχετική απάντηση εκ των πραγμάτων.
Περί χειραγώγησης, από ποιόν; Από τα παραπάνω όργανα, τα οποία αναφέρετε; Προφανώς σας διαφεύγει ότι τα όργανα αυτά κρίνουν με βάση τους ισχύοντες Εθνικούς και Διεθνείς κανονισμούς, τους οποίους καλούνται να εφαρμόσουν. Πέραν αυτού επιμελώς σας διαφεύγει ότι αν κάποιος αθλητής μας έχει αντίρρηση ή διαφορετική άποψη για την κρίση των οργάνων αυτών έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να προσφύγει και πέραν αυτών των οργάνων στο ΑΣΕΑΔ, και αν αποδειχθεί ότι υπήρξε εσφαλμένη εφαρμογή κανονισμού ή διάταξης νόμου να δικαιωθεί. Γνωρίζετε ότι έχει συμβεί, γνωρίζετε ότι η Ομοσπονδία αποδέχτηκε άμεσα και έμπρακτα την επιλογή του αθλητή και αποκατέστησε χωρίς καθυστέρηση την τάξη σύμφωνα με την απόφαση. Παρά ταύτα, το προσπερνάτε με επιμέλεια, προφανώς για να οδηγηθείτε στον όλως αβάσιμο ισχυρισμό σας ότι τάχα υπάρχει «χειραγώγηση» του αθλήματος. Η δυνατότητα προσφυγής των αθλητών στο ΑΣΕΑΔ θεωρούμε ότι είναι κατάκτηση της Ομοσπονδίας μας και σε σχέση με το παρελθόν μας τιμά.
Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να έχετε αποδεικτικά στοιχεία για όσα αναφέρετε, διαφορετικά θα πρέπει να ανακαλέσετε, ή να μπείτε στο «κάδρο» των αβάσιμων -και ενάντια στο άθλημα- καταγγελλόντων.

5.Βάσει καταστατικού το ΔΣ διορίζει τον Πρόεδρο της ΕΠ.Α και ο πρόεδρος της διορίζει τους συνεργάτες του καθώς και τις επιτροπές. Mετά την παραίτηση της Κας Πασαλή τον Ιούνιο του 2018 δεν έχει οριστεί Πρόεδρος μέχρι και σήμερα, καθώς και οι επιτροπές παραμένουν ίδιες.τελικά, ποιος αποφασίζει και διοικεί το άθλημα? Ποιος θα επικυρώσει τα πρωταθλήματα του 2018?Ποιός θα προκηρύξει τα πρωταθλήματα του 2019?

[ΔΣ]: Η ΕΠΑ όπως προβλέπει το καταστατικό, αλλά και όπως αναγνωρίζετε κι εσείς, είναι μία Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Το γεγονός ότι το ΔΣ διορίζει μόνο τον Πρόεδρο, δεν σημαίνει πως η ΕΠΑ λειτουργεί αποκομμένα από την ΟΑΜΕ. Εννοείται πως η ΕΠΑ υλοποιεί την πολιτική του ΔΣ αλλά και κατά τη διάρκεια της θητείας της όλα τα χρόνια, προέκυψε στενή συνεργασία πράγμα απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο. Άλλωστε η αρμοδιότητα του ΔΣ προκύπτει μεταξύ άλλων και από τα άρθρα του καταστατικού 3.2 & 13 β.

Σε κάθε περίπτωση, η παραίτηση της Προέδρου της ΕΠΑ δεν καταλύει άνευ ετέρου και την Επιτροπή. Η Επιτροπή συνεχίζει να υφίσταται, όπως και οι Επιτροπές και να επιτελούν το έργο που έχουν αναλάβει. Η συζήτηση αυτή έχει γίνει κατά την συνεδρίαση του ΔΣ, και έχετε λάβει μέρος χωρίς να διατυπώσετε ανάλογη αντίρρηση.

6.Είχα ζητήσει τα θέματα και οι αποφάσεις των Γ.Σ. να αναρτώνται στο site της Ομοσπονδίας, το οποίο απερρίφθη.

[ΔΣ]: Κρίνετε την βούληση των υπόλοιπων μελών του ΔΣ? Για ποιο λόγο δεν αναφέρετε την αναλογία των θετικών στην πρότασή σας ψήφων και των αρνητικών; Η έννοια της συλλογικότητας και της δημοκρατίας αυτό αξιώνει. Δυστυχώς για εσάς, οι αποφάσεις του ΔΣ λαμβάνονται πλειοψηφικά και απολύτως νόμιμα. Όλες οι αποφάσεις ανεξαιρέτως λαμβάνονται πάντα με γνώμονα τη νομιμότητα και το συμφέρον του αθλήματος.

7. Σε επιστολή σας από 10/8/2016 με Αρ. Πρωτοκόλλου 513/16 την οποία και υπογράφουν ο Κος Μιχελακάκης ως Πρόεδρος και Κος Καρκάνης ως Γεν. Γραμματέας , ζητάτε κάθε στέλεχος να επιλέξει ή να διατηρήσει και να ασκεί τα καθήκοντα του Αγωνοδίκη- Αλυτάρχη ή να παραιτηθεί από αυτά προκειμένου να συμμετέχει σε ΔΣ Σωματείου, πόσο μάλλον της στο ΔΣ τηςΟΜΑΕ. Παρ’ όλο που σας το έχω γνωστοποιήσει πολλές φορές ο Κος Νίκος Μανώλης , εκτελεί τα καθήκοντα του Αλυτάρχη επίσημα και συγχρόνως συνεχίζει να συμμετέχει και στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, μέχρι σήμερα πράγμα που το απαγορεύει ο αθλητικός νόμος σύμφωνα με την προαναφερθείσα επιστολή σας .

Επίσης στις 28/9/2018 ζητήθηκεαπο τα μέλη του ΔΣ να υποβάλλουμε υπεύθυνες δηλώσεις σχετικά με το ασυμβίβαστο προκειμένου να κατατεθούν την Γ.Γ.Α. η οποία και τις είχε ζήτησει , πράγμα το οποίο αρνήθηκα να υπογράψω και να σας αποστείλω το γιατί το υπόδειγμα κειμένου που μας απέστειλε ο Γεν.Γραμματέας της Ομοσπονδίας Κος Καρκάνης, και μας υποδείξατε να υπογράψουμε θα μπορούσε κατ’ εκτίμηση μου να θεωρηθεί ψευδής δήλωση.

[ΔΣ]: Σας ζητήθηκε να δηλώσετε αν στο παρελθόν κατείχατε κάποιο πτυχίο, ποιό ήταν αυτό, και από πότε το κατείχατε. Όταν συμμετείχατε ως Βοηθός Αλυτάρχη στο Ράλλυ Ακρόπολις το κάνατε χωρίς να διαθέτετε κάποιο πτυχίο; Θα ήταν ψευδής δήλωση, αν το δηλώνατε;

Όλο αυτό είναι διαδικασία που επιτρέπει η FIA και η υποχρέωσή μας είναι να κάνουμε το καλύτερο και ασφαλέστερο που μπορούμε για το Ράλλυ Ακρόπολις. Η προτροπή μας για την επιλογή της ιδιότητας στελέχους ή μέλους ΔΣ είχε να κάνει με την αποφυγή ενασχόλησης με καιροσκόπους που αρέσκονται σε καταγγελίες και αυτό μέχρι να τακτοποιηθεί και τυπικά το θέμα του άρθρου 3 του 2725. Είναι σίγουρο πως εσείς γνωρίζετε πως οι ικανότεροι άνθρωποι του αθλήματος στην Ελλάδα, είχαν ανέκαθεν διπλή ιδιότητα, στελέχους και μέλους ΔΣ του Σωματείου τους. Αυτό που επίσης στο παρελθόν δεν υπήρχε, ήταν η δυνατότητα προσφυγής σε δικαιοδοτικό όργανο εκτός περιβάλλοντος ΕΛΠΑ οπότε η όποια ανησυχία για απόδοση δικαίου είχε λογική βάση. Σήμερα με το ΑΣΕΑΔ και την ΕΦΙΠ η δυνατότητα του καθενός υπερβαίνει αυτή την ανησυχία.

Η επιθυμία σας για εφαρμογή του Νόμου με διαδικασία σοκ, είναι να αποδυναμώσουμε το άθλημα από άκρη σε άκρη σ όλη τη χώρα, για κάτι που αργά ή γρήγορα θα τακτοποιηθεί. Και αυτό το ζητάτε από τη θέση ενός ανθρώπου που έχει ασχοληθεί από όλες τις θέσεις με τους αγώνες (τις περισσότερες φορές επ' αμοιβή, κατά δήλωσή σας) και που καταλαβαίνει τι σημαίνει τέτοιας έκτασης αναταραχή. Συγχαρητήρια. Η δε δήλωση που σας προτάθηκε να υποβάλετε, ήταν η συντονισμένη προσπάθεια του ΔΣ να πείσει την ΓΓΑ για αποδοχή των προβλεπόμενων της FIA, κάτι που γνωρίζατε εξ αρχής.

8.Ενημέρωθηκα από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κο Δημήτριο Μιχελακάκη σχετικά με την έκθεση του Ορκωτού Λογιστή, ότι είναι απόρρητη και δεν επιτρέπονται διαρροές πέραν του ΔΣ.Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ πλην του Κου Αποστολόπουλου και εμού έλαβαν γνώση της έκθεσης του Ορκωτού Λογιστή. Δεν δέχτηκα να λάβω γνώση από την στιγμή που δεν θα κοινοποιείτο στα Σωματεία Μέλη, ούτε καν ο ισολογισμός της ΟΜΑΕ με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν οι αθλητές και τα Σωματεία πως έγινε η διαχείριση των χρημάτων τους, πράγμα που είναι αντίθετο με την διαφάνεια που είχα υποσχεθεί στην ΓΣ του 2016,και είναι επίσης αντίθετο με το καταστατικό και με το Νόμο.

[ΔΣ]: Ποτέ δεν είπαμε ότι είναι απόρρητη, παρά μόνο εμπιστευτική. Το καταστατικό προβλέπει ξεκάθαρα τη διαδικασία. Η εξελεγκτική επιτροπή είναι το μοναδικό αρμόδιο όργανο που ελέγχει ό,τι θέλει και υποβάλει την έκθεσή της στην ΓΣ. Όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, το ΔΣ ζήτησε τον έλεγχο από εταιρία ορκωτών λογιστών για την υποστήριξη του έργου της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Αυτό, είναι κάτι που εμπνέει διαφάνεια και ασφάλεια στα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής αλλά και σε όλους τους σχετιζόμενους με την ΟΜΑΕ. Η έκθεση των ορκωτών λογιστών, όχι μόνο δεν προβλέπεται να διανέμεται αλλά παράλληλα μας παραδόθηκε ως εμπιστευτικό έγγραφο και ζητήθηκε από την εταιρία ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ. Κατόπιν αυτού, διαβάστηκε στα μέλη του ΔΣ. Εσείς αρνηθήκατε να ενημερωθείτε για να ‘μην έχουμε να λέμε ότι διέρρευσε από εσάς’, όπως μας είπατε. Ενημερώθηκαν επίσης για το περιεχόμενο της τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, τα οποία και ανακουφίστηκαν λόγω της ευθύνης και του όγκου εργασίας για τον έλεγχο των οικονομικών της ΟΜΑΕ. Υπέγραψαν δε θετικά την έκθεσή τους πλην του κυρίου Τσιγκρή, ο οποίος ΔΕΝ καταψήφισε την έκθεση αλλά δήλωσε πως δεν μπορεί να υπογράψει κάτι για το οποίο δεν πρόλαβε να ενημερωθεί. Ο κύριος Τσιγκρής επέστρεψε από τις διακοπές του την προηγούμενη μέρα της ΓΣ. Παράλληλα, δεν υπήρχε η δυνατότητα να υποβάλουμε την ΟΜΑΕ στην ίδια διαδικασία που υποβλήθηκε στο παρελθόν, όταν διανείμαμε τον ισολογισμό του έτους, με αποτέλεσμα, αποσπάσματα του ισολογισμού να αναρτηθούν στο facebook, παραποιώντας ένα έγγραφο τίμιο, ξεκάθαρο και σύμφωνο με τα φορολογικά πρότυπα και το υπόδειγμα της ΓΓΑ. Αποσπάσματα που ερμηνεύθηκαν κατά το δοκούν από κακοπροαίρετους με σκοπό να δημιουργήσουν ευκαιρία για κακόβουλη κριτική και μόνο. Άλλωστε από την θητεία σας στην Εξελεγκτική Επιτροπή σίγουρα θυμάστε ότι ΔΕΝ είχατε διαπιστώσει οικονομικές παρατυπίες, αλλά λόγω της εσκεμμένης διατύπωσης της έκθεσής σας, κάποιοι μιλούν για παρατυπίες, αν και ομολογήσατε ενώπιον του σώματος της ΓΣ ότι «δεν λείπει ούτε ένα ευρώ». Όλες λοιπόν οι ενέργειες που έγιναν στην τελευταία Γενική Συνέλευση ήταν απολύτως νόμιμες και σύμφωνες με το καταστατικό.
Είναι εντελώς άτοπο, και βάζει σε δεύτερες σκέψεις τον καθένα, να μιλάτε για διαφάνεια όταν -με τη δικαιολογία ότι ενημερώνετε φίλους σας- διαρρέετε εμπιστευτικά έγγραφα αλλά εμείς λειτουργώντας θεσμικά συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε.
Θα πρέπει να θυμηθείτε επίσης πως ο απολογισμός του 2017 εγκρίθηκε με 25 ψήφους υπέρ, 2 κατά και 1 λευκό.

9.To 2016 σαν Εξελεγκτική Επιτροπή της οποίας ήμουν και επικεφαλής μαζί με τον Κο Φατούρο και τον Κο Μίχαλο νόμιμοι εκλεγμένοι από την Γ.Σ. του 2014, έπρεπε να πραγματοποιήσουμε έλεγχο από 1/1/2016 έως και 20/11/2016 , προκειμένου να την παρουσιάσουμε κατά την διάρκεια της ΓΣ για το απερχόμενο .Σ. πράγμα που μας αρνήθηκαν, με αποτέλεσμα να πάμε στην ΓΣ για αρχαιρεσίες χωρίς απολογισμό, παρ’ όλο την ένσταση μας την όποια και καταθέσαμε στο Προεδρείο της ΓΣ , που την απέρριψαν. Ο έλεγχος του 2016 πραγματοποιήθηκε από την νεοεκλεγείσα Εξελεγκτική Επιτροπή που εξελέγει στις 23/11/2016 και δεν είχε το δικαίωμα να πραγματοποιήσει έλεγχο για την περίοδο πριν από την εκλογή της.

[ΔΣ]: Η λειτουργία της κάθε Ομοσπονδίας έχει συνέχεια στις ενέργειες και τις διαδικασίες της ανεξάρτητα από πρόσωπα. Προγραμματισμένες δραστηριότητες υλοποιούνται και ανειλημμένες υποχρεώσεις τακτοποιούνται ανεξάρτητα αν μεσολάβησαν εκλογές. Έτσι λοιπόν, ο έλεγχος του οικονομικού έτους 2016 έγινε όταν έκλεισε το έτος, όπως προβλέπεται από το νόμο. Ο έλεγχος αυτός έγινε από το θεσμικό όργανο που ήταν εκλεγμένο τη στιγμή που έπρεπε να γίνει ο έλεγχος. ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

Δέχτηκα την εκλογή μου στο ΔΣ. παρ’ όλες τις παρατυπίες οι οποίες λαμβάνουν χώρο στους κόλπους της Ομοσπονδίας , ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει. Βλέποντας ότι η κατάσταση παραμένει η ίδια και αντί να βελτιωθεί χειροτερεύει και μετά όλα τα προαναφερθέντα, αναγκάζομαι να υποβάλλω από σήμερα την παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, και να αποχωρήσω πικραμένος και απογοητευμένος από μια Ομοσπονδία που αλλιώς την είχα φανταστεί το 1991 όταν ξεκίνησε από την Τρίπολη.

[ΔΣ]: Η τεκμηρίωσή σας καταρρίπτεται στο σύνολό της από τις παραπάνω απαντήσεις. Το παρελθόν όλων μας είναι γνωστό. Το γεγονός ότι το ΔΣ από το 2014 προσπαθεί να βάλει τάξη στον ρημαγμένο χώρο που παρέλαβε από την ΕΛΠΑ σας ξεβολεύει.
Στην Τρίπολη το 1991 βρεθήκατε σαν «Δούρειος Ίππος» της ΕΛΠΑ και έκτοτε χαθήκατε στους διαδρόμους της ΕΛΠΑ και στις παχυλά αμειβόμενες διεθνείς διοργανώσεις της, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την μετά το 1991 παρουσία σας στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου.
Σήμερα κάνετε κριτική σε όσους συνέχισαν την προσπάθεια για την ομοσπονδιοποίηση του αθλήματος και τελικά τα κατάφεραν ενώ εσείς απείχατε απολύτως. Βεβαίως και πάλι σας διαφεύγει ότι η τότε συσταθείσα Ομοσπονδία είχε όλως διαφορετικό νομικό πλαίσιο ύπαρξης και λειτουργίας, χωρίς πολλές από τις υποχρεώσεις που υφίστανται σήμερα.
Το γεγονός ότι η ενασχόληση των στελεχών της ΟΜΑΕ και των Σωματείων μελών της με τις διεθνείς διοργανώσεις γίνεται πλέον χωρίς καμία αμοιβή για τα στελέχη, μάλλον σας οδήγησε σε άρνηση να συμμετέχετε.
Μπορούμε να υποθέσουμε πως το γεγονός ότι η ενασχόληση με τις διεθνείς διοργανώσεις γίνεται πλέον χωρίς καμία αμοιβή για τα Στελέχη της ΟΜΑΕ, σας οδήγησε σε άρνηση να συμμετέχετε.

Το γεγονός ότι τηρούνται πλέον διαδικασίες σας βρίσκει αντίθετο και μάλιστα σας κάνει σύμμαχο των μοναδικών καταγγελλουσών.

Οι λόγοι τους οποίους αναφέρετε ότι τάχα σας οδήγησαν σε παραίτηση είναι όλως αβάσιμοι, και σαν τέτοιοι δεν σας τιμούν.

Παρακαλώ η παρούσα επιστολή να κοινοποιηθεί στην ΓΓΑ καθώς και στα Σωματεία-Μέλη της Ομοσπονδίας.

[ΔΣ]: Έχετε τη διαβεβαίωση ότι με χαρά το ΔΣ της ΟΜΑΕ θα κάνει αποδεκτή την παραίτησή σας.

Ομόφωνα το ΔΣ