Print this page
Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 14:11

Π.Π.Crosscar - "ΕΚΟ Racing Dirt Games", Rd2: Επιστροφή στην πίστα (16-17/10)

Επιστροφή στους αγώνες για τους συμμετέχοντες των ΕΚΟ Racing Dirt Games, μετά την καλοκαιρινή διακοπή. Στις 16 και 17 Οκτωβρίου, άνθρωποι και μηχανές θα δοκιμαστούν στο “σπίτι” των Dirt Games, το EKO Racing Διαδρόμιο, σε μια παραλλαγή της γνωστής διαδρομής μήκους 2.1χλμ.

Crosscars και αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, θα αγωνιστούν με κανονισμούς ατομικής χρονομέτρησης με τους νικητές των επιμέρους κατηγοριών και κλάσεων να προκύπτουν έπειτα από τέσσερις προσπάθειες, εκ των οποίων οι τρεις καλύτερες θα προσμετρήσουν στον τελικό χρόνο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη “ανοίξει” και υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του συστήματος διαδικτυακής διαχείρισης αγώνων της ΟΜΑΕ (www.e-omae-epa.gr), με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2020.

Ο αγώνας διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (ΑΛΑΚ) και θα διεξαχθεί βάσει των εγκεκριμένων υγειονομικών πρωτοκόλλων της ΓΓΑ.

Οι επόμενοι αγώνες του θεσμού είναι οι παρακάτω:

16-17 Οκτωβρίου EKO Racing Διαδρόμιο

06-07 Νοεμβρίου Ιαβέρης Park

27-28 Νοεμβρίου ΕΚO Racing Διαδρόμιο

04-05 Δεκεμβρίου Χαλκίδα

Χορηγός ονομασίας του θεσμού, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είναι η premium βενζίνη EKO Racing 100. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, ενώ η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού. Οι αγώνες καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Last modified on Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 14:19