Print this page
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 15:55

ΕΚΟ Racing Dirt Games Track Day (21/4)

Μια πρώτης τάξης ευκαιρία να προετοιμαστούν ενόψει το πρώτου αγώνα της χρονιάς θα έχουν οι αγωνιζόμενοι των EKO Racing Dirt Games αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν τα οχήματα τους στην πίστα που έχει διαμορφωθεί στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο την Κυριακή 21/4/2019.

Οι φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου θα ανοίξουν τις πόρτες τους στις 09:00 το πρωί της Κυριακής ώστε να υποδεχθούν αγωνιστικά αυτοκίνητα και Crosscar όλων των κατηγοριών.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος με την συνεργασία της ομάδας των ΕΚΟ Racing Dirt Games.

Το Track Day θα χωριστεί σε δυο σκέλη των 5 χρονομετρημένων γύρων για κάθε συμμετέχοντα, ανάμεσα στα οποία θα υπάρχει ένα διάλειμμα για επιδιόρθωση της διαδρομής. Το μέγιστο μήκος της διαδρομής με την χρήση του joker lap είναι 1100μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οχήματα που έχουν εν ισχύ Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας της ΟΜΑE και αγωνιζόμενοι με αγωνιστική άδεια 2019. Δίνεται επίσης η δυνατότητα συμμετοχής και με ημερήσιο αγωνιστικό δελτίο 'Τύπου Γ'. Τα μέτρα ασφαλείας των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα είναι σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τους αντίστοιχους τεχνικούς κανονισμούς των Ομάδων/Κατηγοριών. Όλοι οι οδηγοί, πρέπει, να φέρουν σε όλη τη διάρκεια του track day τον προβλεπόμενο εξοπλισμό ασφαλείας.

Δίνετε η δυνατότητα χρήσης κάθε οχήματος από περισσότερους από 2 οδηγούς, όπως και συμμετοχής αγωνιζόμενου σε περισσότερες από μια κατηγορίες Crosscar ή Αυτοκινήτου, με μόνη προϋπόθεση όλες οι συμμετοχές να έχουν δηλωθεί ξεχωριστά.

Θα υπάρχει χρονομέτρηση αλλά δεν θα υπάρξει κατάταξη και κατά συνέπεια ούτε και απονομή επάθλων.

Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του Σ.Δ.Δ.Α της Ο.Μ.Α.Ε. (https://www.e-omae-epa.gr/default.aspx) το αργότερο έως την Πέμπτη 18/4/2018.

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 100 Ευρώ, εκ των οποίων τα 30 Ευρώ πρέπει να πληρωθούν μέσω του Σ.Δ.Δ.Α. και τα υπόλοιπα 70 Ευρώ μέσω Τραπέζης (Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR 57 0172 0550 0050 5505 1609 112) ή την Κυρακή στην γραμματεία του αγώνα.

Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα 6944596655 Κωνσταντίνος Σταύρου και 6942407600 Παύλος Αθανασούλας

Ο θεσμός το 2019 τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζει η Citroen. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, η COSMOTE TV καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά και το περιοδικό 4Troxoi είναι χορηγός επικοινωνίας!

 

 

 

 

 

 

Last modified on Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 15:57