Print this page
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 16:18

EKO Racing Dirt Games 2019: Ισχυροί συμπαίκτες!

Ο χρόνος για την έναρξη του EKO Racing Dirt Games για το 2019 μετράει αντίστροφα, με την οργανωτική επιτροπή του θεσμού να εργάζεται πυρετωδώς για την αυλαία του θεσμού που έχει προγραμματιστεί για τις 18-19 Μαΐου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο. Την ώρα που οι ομάδες και οι οδηγοί προετοιμάζουν τις αγωνιστικές τους κατασκευές, το EKO Racing Dirt Games εξασφάλισε για ακόμα μία χρονιά ισχυρούς υποστηρικτές που εγγυώνται την υψηλού επιπέδου διοργάνωση που είδαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Όπως το 2018, έτσι και φέτος, ονομαστικός χορηγός του θεσμού θα είναι η ΕΚΟ. Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία εταιρεία πετρελαιοειδών, με τα EKONOMY fuels, το βραβευμένο Diesel Avio double filtered και την premium βενζίνη ΕΚΟ RACING 100 που βελτιώνει τις επιδόσεις των κινητήρων, έχει μια μακρά παράδοση στη στήριξη σημαντικών θεσμών και αθλημάτων στη χώρα μας. Ειδικότερα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού η ΕΚΟ και τα κορυφαία καύσιμα της είναι πάντα κοντά σε διοργανώσεις που αναδεικνύουν τον χώρο όπως κάνει τα τελευταία 2 χρόνια η διοργάνωση των Dirt Games.

Η ευχάριστη έκπληξη για το 2019 είναι η παρουσία της Citroen ανάμεσα στους χορηγούς του θεσμού. Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία φέτος γιορτάζει 100 χρόνια ιστορίας, διαδραματίζει εδώ και έναν αιώνα ένα σπουδαίο ρόλο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ειδικά στους αγώνες που διεξάγονται σε χωμάτινες επιφάνειες. Με οκτώ τίτλους και περισσότερες από 100 νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, είναι μία από τις εταιρίες με την ισχυρότερη παράδοση στους αγώνες και φέτος θα είναι δίπλα στο ΕΚΟ Racing Dirt Games.

 

Φυσικά, άνθρωποι και εταιρίες που στήριξαν το θεσμό την προηγούμενη χρονιά θα συνεχίσουν δίπλα στο EKO Racing Dirt Games και για το 2019. Το Red Bull, το αυστριακό Energy Drink, που δίνει έμφαση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά και σε πολλές μορφές extreme sport, θα εξακολουθεί και τη νέα χρονιά να δίνει φτερά στους αθλητές και το θεσμό. Παράλληλα, η Garmin θα αποτελέσει τον χορηγό τεχνολογίας, όντας μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών και smartwatch.

Η Garmin είναι ουσιαστικά και ο... κύριος “υπεύθυνος” για τις εντυπωσιακές εικόνες που απολαμβάνουμε κατά τη διάρκεια των αγώνων από το εσωτερικό των χωμάτινων φόρμουλων, και όχι μόνο! Μία ακόμα εταιρία που είναι δίπλα στο EKO Racing Dirt Games από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής του, είναι η Racecraft, που αποτελεί και χορηγό εξοπλισμού του θεσμού και διαθέτει ό,τι είναι απαραίτητο σε επίπεδο ένδυσης, ασφαλείας και εξοπλισμού.

Τέλος, χορηγός επικοινωνίας θα είναι για ακόμα μία φορά το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ, το οποίο και κλείνει 50 χρόνια ζωής, αλλά και η COSMOTE TV. Το συνδρομητικό κανάλι είναι αυτό που θα φροντίσει να προβάλλει το ΕΚΟ Racing Dirt Games στους τηλεοπτικούς δέκτες, φέρνοντας την εικόνα στο σπίτι χιλιάδων τηλεθεατών.

Τα κομμάτια του παζλ συμπληρώνονται και όλα δείχνουν ότι η νέα αγωνιστική χρονιά του ΕΚΟ Racing Dirt Games για το 2019 θα χαρακτηριστεί από το εξαιρετικό επίπεδο που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία δύο χρόνια, με τις προσδοκίες πλέον για το θεσμό να είναι ιδιαίτερα υψηλές!

Πρόγραμμα αγώνων:

18-19 Μαΐου Ιππόδρομος Αθηνών, Μαρκόπουλο
22-23 Ιουνίου ΕΚΟ Racing Διαδρόμιο, Κουταλάς Κορινθίας
28-29 Σεπτεμβρίου Ιππόδρομος Αθηνών, Μαρκόπουλο
19-20 Οκτωβρίου Πίστα Motocross, Χαλκίδα
16-17 Νοεμβρίου Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, Σέρρες
14-15 Δεκεμβρίου Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, Μέγαρα