Print this page
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 16:19

SR Crosscar: Με το βλέμμα στο μέλλον

Οι νέοι κανονισμοί της FIA αναφορικά με τις τεχνικές προδιαγραφές των XC Crosscar διαμορφώνουν μια νέα προοπτική στο χώρο των Crosscar διεθνώς.

Η προκήρυξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος XC για το 2020, στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο Crosscars που πληρούν τις νέες προδιαγραφές της FIA, και η σταδιακή ενσωμάτωση των κανονισμών αυτών στα τοπικά πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένου και του Eλληνικού (EKO Racing Dirt Games), αποτελούν μια νέα πραγματικότητα για όλους του κατασκευαστές Croosscar. Στα νέα αυτά δεδομένα θα κληθούν, σε εύλογο χρονικό διάστημα, να προσαρμοστούν και οι Έλληνες αγωνιζόμενοι.

Στην πρόκληση αυτή καλείται να ανταποκριθεί και η δική μας ομάδα, ώστε να παραμείνει στην κορυφή. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την διερεύνηση των επιλογών μας, οι οποίες περιλαμβάνουν τη μελέτη και κατασκευή FIA Spec SR Crosscar, την συμπαραγωγή Crosscar με άλλον κατασκευαστή ή τη συνεργασία με ξένο κατασκευαστή για την εκπροσώπησή του στη χώρα μας.

Ανεξάρτητα από την επιλογή μας για το 2020, η ομάδα μας θα είναι και φέτος παρούσα στα EKO Racing Dirt Games, με στόχο να υπερασπιστεί τους δύο συνεχόμενους τίτλους της και όχι μόνο. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, θα υποστηρίξει οδηγούς με SR Crosscar αλλα και Crosscar άλλων κατασκευαστών, σε όλες τις κατηγορίες των EKO Racing Dirt Games (600cc, 750cc, Open, Junior και Ιδιώτες) ενώ θα είναι παρούσα και στο έπαθλο ομάδων.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τη σύνθεση της ομάδας μας για το 2019, ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τα μελλοντικά μας σχέδια.

[Δελτιο Τυπου]