Print this page
Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 14:10

Δυναμική συμμετοχή της Planet Kart Cross Greece στο EKO Racing Dirt Games Grand Final

H Planet Kart Cross Greece φιλοδοξεί να κλείσει την πρώτη της χρονιά στα Dirt Games με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού εκτός από τη συμμετοχή 4 οδηγών με 2 buggies Kamikaz 2 στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, θα παρουσιάσει και το Kamikaz 3, crosskart με το οποίο θα συμμετάσχει στο θεσμό το 2019.

Ο αγώνας
Η αυλαία του EKO Racing Dirt Games 2018 θα πέσει στις 8-9 Δεκεμβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, με έναν αγώνα που θα διεξαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένη, μικτή διαδρομή, μήκους 2,1 χιλιομέτρων.

Ο θεσμός που συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον θεατών και συμμετεχόντων, θα ολοκληρωθεί για φέτος με έναν αγώνα που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και συγκέντρωσε 54 συμμετοχές, οι 35 από τις οποίες ανήκουν σε οχήματα kartcross.

 

Η Planet Kart Cross Greece, η οποία έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία της στο θεσμό, καθώς οι αθλητές της έχουν διεκδικήσει νίκες και θέσεις στο βάθρο κάθε αγώνα που έλαβαν μέρος, θα ολοκληρώσει τη φετινή της προσπάθεια στη φιέστα των Μεγάρων, με τη συμμετοχή 4 οδηγών. Πιο συγκεκριμένα, τα δύο buggies "Kamikaz 2" των 600 κ.εκ. θα μοιραστούν οι Άρης Ιαβέρης, Σπύρος Ράπτης και Στέφανος Καμιτσάκης, Παναγιώτης Καϊτατζής αντίστοιχα, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην αντίστοιχη επιμέρους κλάση, διεκδικώντας τη νίκη απέναντι σε ιδιαίτερα αξιόλογους αντιπάλους. Μάλιστα, οι Στέφανος Καμιτσάκης, Παναγιώτης Καϊτατζής και Άρης Ιαβέρης διεκδικούν μια θέση στο βάθρο της τελικής βαθμολογίας του Κυπέλλου, για το 2018.

 

Η Planet Kart Cross Greece ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς της (InterMed, RiSE Motors, Platon World School, Cosmote TV, Raptis Real Estate, Ιaveris Rally Academy), δίχως την πολύτιμη συμβολή των οποίων, η συμμετοχή στο Dirt Games 2018 θα ήταν σαφώς πιο δύσκολη.

Παρουσίαση του Kamikaz 3
Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όμως, ο αγώνας του Σαββατοκύριακου έχει ξεχωριστή σημασία για την Planet Kart Cross Greece και για ακόμη έναν λόγο. Όσοι βρεθούν στην πίστα την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου και εγκεκριμένου σε επίπεδο προδιαγραφών από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA), Kamikaz 3, με το οποίο θα αγωνίζονται οι οδηγοί της ομάδας στο θεσμό, την επόμενη αγωνιστική χρονιά!

Kamikaz 3 - Τεχνικές προδιαγραφές
Πλαίσιο: Ανασχεδιασμένο, προδιαγραφών FIA
Κινητήρας: Yamaha R6 με Twin Air Box
Ισχύς: 135 Bhp
Κιβώτιο: Sadev με όπισθεν
Ανάρτηση: P2S 3 δρόμων
Εμπρός: Διπλά ψαλίδια
Πίσω: Στήριξη πολλαπλών συνδέσμων
Φρένα
190 mm Wheelwood εμπρός, Brembo πίσω
Ρυθμιστής κατανομής πέδησης στο ταμπλό
Ηλεκτρικά: Καλωδίωση JB Electronics & ECU
Ζάντες: BRAID
Εσωτερικό: Από Carbon-Kevlar
Επιπλέον προδιαγραφές
Διπλά ψυγεία νερού
Υδραυλικό χειρόφρενο
Καταλύτης