Print this page
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 12:46

4ος Αγώνας Dirt Games Challenge ΑΣΜΑ 2017

Ο νεοσύστατος θεσμός του Dirt Games Challenge οδεύει προς την ολοκλήρωση της πρώτης, άκρως επιτυχημένης χρονιάς του. Όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, ο τελευταίος γύρος επρόκειτο να διεξαχθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων στις 12 Νοεμβρίου, με έναν ιδιαίτερο αγώνα. Ωστόσο, οι αλλαγές στις ημερομηνίες αρκετών εκδηλώσεων των ελληνικών αγώνων, και το γεγονός ότι την ίδια ημερομηνία πρόκειται να διεξαχθεί και Αγώνας Ταχύτητας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που περιλαμβάνει και το θεσμό του Ενιαίου, οδήγησαν την ομάδα που έχει την ευθύνη των Dirt Games σε συνεργασία με το ΑΣΜΑ, να ζητήσουν, και κατόπιν έγκρισης της Επιτροπής Αγώνων, να αλλάξουν την ημερομηνία του τελευταίου γύρου του θεσμού. Έτσι, το Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων θα υποδεχτεί τον τέταρτο και τελευταίο αγώνα του Dirt Games Challenge την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.
Με όλα τα εθνικά Πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί, η εκδήλωση θα έχει το χαρακτήρα μιας γιορτής που ουσιαστικά θα ρίξει την αυλαία των αγώνων στη χώρα μας για το 2017.


Πρόθεση των Οργανωτών είναι ο συγκεκριμένος αγώνας να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία για οδηγούς και θεατές, αφού η σχεδίαση της πίστας θα τροποποιηθεί σημαντικά, με τη νέα διαδρομή να περιλαμβάνει και χωμάτινα κομμάτια! Με ποσοστό 70/30 (άσφαλτος/χώμα) και ένα εντυπωσιακό άλμα, είναι σίγουρο ότι τόσο οι αγωνιζόμενοι όσο και οι φίλοι του σπορ θα απολαύσουν πλούσιο θέαμα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οδηγοί με αυτοκίνητα των κατηγοριών N, A, R, E και Ιστορικών αυτοκινήτων, με περιορισμό αναφορικά με τα ελαστικά, που θα πρέπει να είναι αποκλειστικά ασφάλτινα. Την ευθύνη οργάνωσης του αγώνα θα έχουν το σωματείο ΑΣΜΑ (Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) και η ομάδα των Dirt Games.
Για έναν ακόμα αγώνα όλοι οι νικητές των κατηγοριών Kartcross, καθώς και ο οδηγός που θα πετύχει τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας, θα μοιραστούν δώρα και δωροεπιταγές από τους χορηγούς των Dirt Games, που είναι η Εneos, η Racecraft και η “Παύλος Πέττας Επισκευές Ζαντών”, ενώ οι τελικοί νικητές του επάθλου θα μοιραστούν δώρα προϊοντα της Garmin, τεχνολογικού χορηγού του επάθλου. Τον αγώνα υποστηρίζει η Subaru Πλειάδες Motors και χορηγοί επικοινωνίας του θεσμού είναι το περιοδικό 4TΡΟΧΟΙ και η COSMOTE TV, η οποία, όπως σε όλους τους αγώνες, έτσι και στα Μέγαρα θα μεταδώσει σχετικό αφιέρωμα διάρκειας 15 λεπτών μέσα από τη συχνότητά της. Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξε στην εξεύρεση της νέας ημερομηνίας!

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Last modified on Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 12:44