Print this page
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 13:38

Διευκρινίσεις για τον προγραμματισμένο αγώνα Ταχύτητας στις 2-3 Οκτωβρίου 2021

Η αγωνιστική συνάντηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 2-3 Οκτωβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, δεν θα πραγματοποιηθεί για λόγους ανωτέρας βίας.

Η οργανωτική επιτροπή του Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. ανέμενε μέχρι το τελευταίο χρονικό περιθώριο την επιβεβαίωση του αυτοκινητοδρομίου της Μακεδονίας σχετικά με το νέο ασφαλτοτάπητα της πίστας, όμως την έλαβε εξαιρετικά ετεροχρονισμένα για να διασφαλίσει την κάλυψη όλων των διαδικασιών διεξαγωγής του αγώνα.

Ταυτόχρονα, κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια και διερεύνησε κάθε δυνατό ενδεχόμενο για τη διεξαγωγή του αγώνα στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων - ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό, λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας της πίστας της Αττικής.

Για το σκοπό αυτό,το Σωματείο δεν άνοιξε ποτέ τη δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής για τον εν λόγω αγώνα στο σύστημα διαδικτυακής διαχείρισης αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ.

Η καθυστερημένη επιβεβαίωση από την πίστα των Σερρών και η αβεβαιότητα για την διεξαγωγή ή μη του αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, καθυστέρησαν την όποια επίσημη και οριστική ανακοίνωση μπορούσε -και θα έπρεπε- να υπάρξει. Παρότι οι ευθύνες για την καθυστέρηση και εντέλει τη ματαίωση του αγώνα δεν βαραίνουν το ίδιο, το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους αγωνιζόμενους του θεσμού.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το αναθεωρημένο -μετά το τέλος της καραντίνας- πρόγραμμα, για το 2021 το Σωματείο έχει προγραμματίσει δύο ακόμη αγώνες Ταχύτητας & Ιστορικών και HTTC, στις 6-7 Νοεμβρίου και 4-5 Δεκεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

[Δελτίο Τύπου Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.]