Print this page
Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 13:17

Αναβολή του 1ου Αγώνα Ταχύτητας των Μεγάρων

Ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2021, που είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουνίου, αναβάλλεται.

Ήδη από τις αρχές Μαΐου, πολλοί οδηγοί εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στον εναρκτήριο αγώνα του φετινού θεσμού, ενθουσιασμένοι που θα ξαναβρίσκονταν στην πίστα μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας. Κι αυτό, παρότι θα αγωνίζονταν αναγκαστικά μπροστά σε άδειες κερκίδες λόγω των μέτρων περιορισμού της πανδημίας, προς μεγάλη απογοήτευση όλων των φίλων των αγώνων που θα ήθελαν να βρίσκονται εκεί.

Όμως σήμερα, το αθλητικό σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναβολή του αγώνα. Παρότι καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διεξαγωγή του και για την ομαλή έναρξη του Πρωταθλήματος, λόγοι ανωτέρας βίας δεν επιτρέπουν στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων να τον φιλοξενήσει.

Ευχαριστούμε τους οδηγούς που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και που ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι στο να συμμετάσχουν στον αγώνα ακολουθώντας το υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΟΜΑΕ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για τη μέγιστη ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί με επόμενο Δελτίο Τύπου.