Print this page
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 12:02

Π.Π. Ταχύτητας 2019, 1ος γύρος: Άνοιγμα συμμετοχών

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τον 1ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2019 και του φετινού HellenicTimeTrialChallenge, το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου, και οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει!

Οι αγώνες ταχύτητας επέστρεψαν την περασμένη χρονιά συνολικά αναβαθμισμένοι, προς μεγάλη ικανοποίηση των φίλων του motorsport,με εντυπωσιακές συμμετοχές και πολύ θέαμα σε κάθε κατηγορία. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου θα διοργανωθεί ο 1ος φετινός αγώνας, ο οποίος παράλληλα αποτελεί και τη συνέχεια της SuperSeason 2018-2019. Πρόκειται για το θεσμό που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικήςκαι θα αναδείξει τον Υπερπρωταθλητή κάθε κατηγορίας, με τους νικητές να κερδίζουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα του 2020.

Στις 2-3 Μαρτίου λοιπόν, στα Μέγαρα θα δούμε αγωνιστικά των Ομάδων Ν, Α και Ε, όμορφα Ιστορικά, αλλά και τα πανίσχυρα αυτοκίνητα της FormulaSaloon.Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο 1ος αγώνας του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge 2019, με τις πολύ ανταγωνιστικές κατηγορίες Stock, Sport και Extreme και το ξεχωριστό έπαθλο ClioCup.

Ο αγώνας διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής, με την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 22Φεβρουαρίου, στις 12:00 το βράδυ.Η γενική συνέλευση αποφάσισε να μην υπάρξει δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής με προσαύξηση τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου. Όσοι επιθυμούν να τρέξουν, είτε στον αγώνα ταχύτητας είτε στην ατομική χρονομέτρηση (HTTC), θα πρέπει να υποβάλλουν εγκαίρως δήλωση συμμετοχής μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ. Η Γραμματεία του αγώνα, που λειτουργεί στα γραφεία της λέσχης ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., μπορεί να παρέχει βοήθεια και περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία που απαιτείται για τη δήλωση συμμετοχής.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου θα διοργανωθεί ολοήμερο trackday από το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, έτσι ώστε οι αγωνιζόμενοι να δοκιμάσουν και να ρυθμίσουν τα αυτοκίνητά τους. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον κανονισμό του 2019, ο τεχνικός έλεγχος με ΔΤΤ χωρίς την παρουσία του αυτοκινήτου, έχει καταργηθεί. Οπότε η παρουσία όλων των αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική, για τους αγωνιζόμενους από Αττική.

Οι ομάδες θα μπορούννα διαμορφώσουν το χώρο τους στα pits από την Παρασκευή, και να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους να διανυκτερεύσουν στην πίστα. Και για αυτό τον αγώνα υπάρχει η δυνατότητα διαμονής των συμμετεχόντων στο Αλεποχώρι , δηλαδήσε απόσταση 25 km από την πίστα, με πολύ χαμηλό κόστος. Το ξενοδοχείο IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου διαθέτει τα δωμάτιά του στην προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο για το Σάββατο 2 Μαρτίου. Ταυτόχρονα, για κάθε κράτηση προσφέρει μία ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση για την Παρασκευή 1Μαρτίου. Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου στα τηλέφωνα 6932428989 και 2105770879.

Το εισιτήριο για τους θεατές έχει οριστεί στα €5. Για οποιαδήποτε επιπλέονπληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη λέσχη μας:

Λέσχη ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.
Κύπρου 76, Περιστέρι
6944531231/ 6973018485
www.ellada-racingclub.com
www.facebook.com/ellada.racingclub

Συμπληρωματικός Κανονισμός: Ταχύτητα

Συμπληρωματικός Κανονισμός: HTTC