Print this page
Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 11:55

Π.Π. Ταχύτητας 2019, 1ος γύρος: Σε ρυθμό αγώνα

Η αγωνιστική χρονιά του 2019 ξεκινάει δυναμικά με τον 1ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και το Hellenic Time Trial Challenge στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, στις 2-3 Μαρτίου.

Μετά από το εντυπωσιακό φινάλε του περσινού πρωταθλήματος, οι οδηγοί και οι φίλοι του σπορ είναι έτοιμοι να γεμίσουν και πάλι την πίστα των Μεγάρων για την 1η φετινή αγωνιστική συνάντηση, που παράλληλα είναι και η 3η για τη SuperSeason 2018-2019. Πρόκειται για τον θεσμό που θεσπίστηκε με πρωτοβουλία της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής και θα αναδείξει τον Υπερπρωταθλητή κάθε κατηγορίας, με τους νικητές να κερδίζουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα του 2020.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου λοιπόν, στα Μέγαρα θα δούμε να μάχονται αγωνιστικά των Ομάδων Ν, Α και Ε, όμορφα Ιστορικάκαι τα πανίσχυρα αυτοκίνητα της FormulaSaloon. Σε αυτήνυπάρχει η ήδη επιβεβαιωμένη συμμετοχή ενός ακόμη supercar, που θα βρεθεί δίπλα στη Lamborghini Huracan Super Trofeo, τη Ferrari 458 Challenge και το Ford Fiesta 2.0 Turbo που είχαμε απολαύσει πέρσι.

Παράλληλα με τον αγώνα ταχύτητας θα διεξαχθεί και ο 1ος αγώνας του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge 2019, με τις πολύ ανταγωνιστικές κατηγορίες Stock, Sport και Extreme και το ξεχωριστό έπαθλο ClioCup. Υπενθυμίζεται ότι και οι οδηγοί του HTTC συγκεντρώνουν βαθμούς για τη δική τους SuperSeason 2018-2019.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων θα διοργανώσει ολοήμερο trackday, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ρυθμίσουν τα αυτοκίνητά τους. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στην πίστα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα, ενώ οι ομάδες θα μπορούν ήδη να διαμορφώσουν το χώρο τους στα pits και να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους να διανυκτερεύσουν στην πίστα.

Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι και για αυτό τον αγώνα υπάρχει η δυνατότητα διαμονής σε απόσταση 25 kmαπό την πίστα με πολύ χαμηλό κόστος. Το ξενοδοχείο IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίουστο Αλεποχώρι διαθέτει τα δωμάτιά του στους συμμετέχοντες στην προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο για το Σάββατο 2 Μαρτίου. Ταυτόχρονα, για κάθε κράτηση προσφέρει μία ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση για την Παρασκευή 1 Μαρτίου. Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου στα τηλέφωνα 6932428989 και 2105770879.

Την ημέρα του αγώνα, το εισιτήριο για τους θεατές έχει οριστεί στα €5. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη λέσχη μας:

Λέσχη ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.
Κύπρου 76, Περιστέρι
6944531231 / 6973018485
www.ellada-racingclub.com
www.facebook.com/ellada.racingclub