Print this page
Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 14:24

«1ο Ιστορικό Αττικό Ράλλυ» (31/10)

Στις 31/10/2021 θα θυμηθούμε τα παλιά με το «1ο Ιστορικό Αττικό Ράλλυ» διασχίζοντας παλιές, γνωστές Ε.Δ. της χρυσής εποχής (’70-’80) των ασφάλτινων ράλλυ. Η εκκίνηση θα δοθεί στο Cafe “Χωριάτικο” στον κόμβο του Αγ .Στεφάνου την Κυριακή 31/10/21 στις 10:30’.

Από εκεί ο αγώνας θα κατευθυνθεί στη Λίμνη Μαραθώνα και μετά διαδοχικά θα διασχίσει Γραμματικό - Βαρνάβα - Κάλαμο - Ωρωπό - Συκάμινο - Δήλεσι - Σχηματάρι, πριν καταλήξει στη Χαλκίδα για ανασυγκρότηση. Η τελευταία θα γίνει στην παραλία της Χαλκίδας, περίπου 60’, για καφέ και ξεκούραση (γύρω στις 14:00’) και ο αγώνας θα συνεχιστεί με την κλασική Ριτσώνα, θα περάσει κάτω από την Ε.Ο. και την Οινόη και θα ανέβει προς κλασσικές διαδρομές σε Αγ. Θωμά - Κλειδί – Σκούρτα, πριν καταλήξει στη Φυλή για την απονομή. Δυστυχώς έχει μείνει εκτός η φημισμένη διαδρομή του Αγ. Μερκουρίου, λόγο της φωτιάς το καλοκαίρι.

Περισσοτερες πληροφορίες, αίτηση συμμετοχής, κανονισμός και αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Λέσχης: www.ala-racingclub.gr 

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι «Α.Λ.Α.» παλαιά!

[Δελτίο Τύπου - Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου]