Print this page
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 12:45

Αττικό Classic Regularity Rally 2018: Οι νικητές

Με 146 χιλιόμετρα γύρω απο την Αθήνα, 7 ειδικές και 13 χρονομετρήσεις ολοκληρώθηκε το Αττικό Classic Regularity Rally, που διοργανώθηκε από την Artemis Auto Club την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και αποτελούσε τον 5ο και τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος Regularity της ΟΜΑΕ.

Η εκκίνηση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο και στη συνέχεια τα πληρώματα αγωνίστηκαν στις Ειδικές του Υμηττού, της Παλλήνη, του Αγ. Πέτρου, του Φράγματος, του Γραμματικού, της Ανάβασης Διονύσου, της Πεντέλης και της Ν. Μάκρης. Ο τερματισμός φιλοξενήθηκε στο Marathon Beach Hotel, στη Νέα Μάκρη, όπου έφτασαν 15 πληρώματα.

Οι Κονταράτος Θεμιστοκλής - Ιατρίδης Ιούλιος οδήγησαν την Porsche 911sc με ακρίβεια και πέρασαν στην κορυφή την γενικής κατάταξης ήδη από την 3η χρονομέτρηση, παραμένοντας επικεφαλής μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Στις επόμενες θέσεις της γενικής υπήρξαν διαδοχικές αλλαγές με έντονο συναγωνισμό μεταξύ των Χρυσανθόπουλου Νίκου - Χρυσανθόπουλου Στέλιου (Seat 127), Δούρου Αναστάσιου - Αποστόλη Λακασά (BMW 1502) και Huffy (Δημήτρη Σταυρόπουλου) - Μιχάλη Μουζούκη (Austin Cooper S).

Στον τερματισμό 2οι γενικής αναδείχθηκαν οι Huffy-Μουζούκης (με διαφορά +7.10 βαθμούς απο τους πρώτους) και 3οι οι Χρυσανθόπουλος-Χρυσανθόπουλος (με διαφορά +8.30 βαθμούς απο τους πρώτους).

Το σωματείο Artemis Auto Club ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, την «Αίγλη» του Ζαππείου και το Marathon Beach Hotelγια τη φιλοξενία, καθώς και την SPTableware για την αθλοθέτηση του βραβείου για το πρώτο μικτό πλήρωμα (Καλαφατάς Κ.-Μπατζάκου Α.)

Το πρωτάθλημα του 2019 ξεκινά με το Attiko Classic Rally, στις 16-17 Φεβρουαρίου, που προγραμματίζεται να είναι νυκτερινό σε ιστορικές Ειδικές Διαδρομές της Δυτικής και Βόρειας Αττικής.

Αναλυτικά αποτελέσματα στο http://sportstiming.gr/live/results/auto/regularity/REG18ATTIKO/ 

[Φωτογραφίες Νίκος Κακολύρης – Τάσος Αρωνίτης]

Αποτελέσματα: Γενική

Αποτελέσματα: Ανά Κατηγορία