Print this page
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 13:52

43ο «ΗΚ ΑΕΒΕ» Ράλλυ Κρήτης: Ο 3ος γύρος του Π.Π. Ράλλυ Ασφάλτου

Στην Κρήτη θα δοθεί η συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου 2021. Έπειτα από τα Ράλλυ Κένταυρος και Ηπειρωτικό, το 43ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης θα αποτελέσει τον τρίτο γύρο του θεσμού και θα διοργανωθεί από τον Αθλητικό Όμιλο Κρήτης το διήμερο 25 & 26 Σεπτεμβρίου. Το Σωματείο έχει εξασφαλίσει σημαντικές παροχές για τα πληρώματα που επιθυμούν να συμμετέχουν, δίνοντας ένα ακόμη κίνητρο στους αγωνιζόμενους, ώστε να επισκεφτούν τις όμορφες και απαιτητικές ασφάλτινες διαδρομές του αγώνα.

Ο αγώνας θα είναι διήμερος και περιλαμβάνει 3 ειδικές διαδρομές, μία (1) το Σάββατο και δύο (2) την Κυριακή οι οποίες θα επαναληφθούν 3 φορές, συνολικού μήκους 80,70 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Ο αγώνας διεξάγεται με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και της ΔΟΠΑΦΜΑΗ– Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου. Θα έχει τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.
Πολύτιμη βοήθεια προσφέρουν επίσης και οι Δήμοι Ηρακλείου και Γόρτυνας. Στο πλευρό του Σωματείου βρίσκονται για άλλη μια χρονιά η Ελληνική Αστυνομία, το τμήμα Τροχαίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α και το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφαλείας και ιατρικής περίθαλψης στη διοργάνωση του 43ου Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης.

Η Εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 15:00 από το χώρο του Service Park, στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο χώρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.).

Το κέντρο του αγώνα θα βρίσκεται στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου και η γραμματεία θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκειά του στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.)

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων-ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr) από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 23.59.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που υπάρχουν για όλους αυτή την περίοδο, ο Α.Ο.Κρήτης θέλοντας να στηρίξει και να παρακινήσει τα πληρώματα να λάβουν μέρος στις υπέροχες Ειδικές Διαδρομές του 43ου Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης, έχει εξασφαλίσει τις παρακάτω παροχές:

Για όλα τα πληρώματα, αμιγώς μέλη του ΑΟΚρήτης:
100€ έκπτωση στο παράβολο συμμετοχής (πριμ εκκίνησης)

Για όλα τα Κρητικά πληρώματα, μη μέλη του ΑΟΚρήτης, που διαμένουν εκτός Ηρακλείου:
- 50€ έκπτωση στο παράβολο συμμετοχής (πριμ εκκίνησης)
-Ένα Τετράκλινο δωμάτιο ανά συμμετοχή (πλήρωμα, μηχανικούς) – Δωρεάν για μία (1) διανυκτέρευση, για την Παρασκευή 24 ή το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

Για όλα τα πληρώματα εκτός Κρήτης:

1. Ένα τετράκλινο δωμάτιο ανά συμμετοχή (πλήρωμα, μηχανικούς) – Δωρεάν - για δύο (2) Δωρεάν διανυκτερεύσεις, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου
2. Δωρεάν Μεταφορά από/προς Πειραιά, 4 ατόμων (πλήρωμα και δύο μηχανικοί) σε τετράκλινη καμπίνα
3. Δωρεάν μεταφορά της κλούβας ή του ΙΧ με το τρέιλερ (που θα σέρνει) το αγωνιστικό όχημα
4. 40% έκπτωση στα υπόλοιπα ακτοπλοϊκά, σε ο,τιδήποτε επιπλέον

Το 43ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης, θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.), το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του αγώνα:
στο email του ΑΟΚρήτης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
στο τηλέφωνο: 6976897007, Ρένα Λαουμτζή

Στο group του Α.Ο. Κρήτης (https://www.facebook.com/groups/aokritis) και την επίσημη σελίδα του αγώνα (https://www.facebook.com/aokkritis) στο Facebook μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις και πληροφορίες για το 43ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ