Print this page
Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 16:13

Αναβολή του «myΚΤΕΟ» 8ου Φθινοπωρινού Ράλλυ 2020

Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) με λύπη ανακοινώνει την αναβολή της διοργάνωσης του myΚΤΕΟ 8ου Φθινοπωρινού Ράλλυ 2020, μετά από την εφαρμογή του γενικού lockdown που ανακοίνωσε ο κ. Πρωθυπουργός.

Όλο αυτό το διάστημα η Οργάνωση δούλεψε εντατικά και έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο αγώνας να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και να έχει την επιτυχία των προηγούμενων ετών. Ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε στον σχεδιασμό για την απόλυτη τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων που αφορά στους αγώνες ράλλυ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

Τα σαράντα (40) πληρώματα που μας εμπιστεύτηκαν και δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα.

Τον Δήμαρχο Δελφών, το Λιμενικό Ταμείο Ιτέας, το Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική Άμφισσας και το ΕΚΑΒ Λαμίας για την υποστήριξη τους, καθώς και όσους εθελοντικώς συνέβαλαν στη διοργάνωση του αγώνα.

Επίσης ευχαριστούμε τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, την Αστυνομική Διεύθυνση Άμφισσας, το Δασαρχείο Άμφισσας και Λιδωρικίου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που βοήθησαν και αδειοδότησαν τη διοργάνωση του αγώνα.

Η ασφάλεια όλων, αγωνιζομένων, μηχανικών, στελεχών, κριτών, θεατών είναι προτεραιότητα μας. Σκοπός του κάθε αγώνα είναι η ευχαρίστηση των συμμετεχόντων και των θεατών και δεν θέλουμε να θέσουμε σε κίνδυνο κανέναν από τους φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Μετά από επαναξιολόγηση της κατάστασης, και σε συνεννόηση με την ΕΠΑ-ΟΜΑΕ, θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

[Δελτίο Τύπου Α.Σ.Μ.Α.]