Print this page
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 19:39

MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ: Τρία σε ένα!

Λίγες ημέρες απομένουν για το MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ που θα φιλοξενήσει η Ιτέα. Την ευθύνη οργάνωσης του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου έχει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ ονομαστικός χορηγός είναι το MyKteo. Στο πλευρό των οργανωτών θα βρίσκονται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Δελφών.

Η έκτη έκδοση του αγώνα προσμετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος, καθώς και στο αντίστοιχο των Ιστορικών αυτοκινήτων. Ύστερα από έγκριση της ΟΜΑΕ, το MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ θα προσμετρήσει στο σύνολό του και στο Κύπελλο Χώματος, όντας ο δεύτερος γύρος του θεσμού.

Με αυτόν τον τρόπο, οι θεατές που θα βρεθούν στις ειδικές διαδρομές «Βωξίτες» και «Καρούτες» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους πρωταγωνιστές 3 θεσμών, του Πανελληνίου πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Χώματος, αλλά και αυτούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ιστορικών αυτοκινήτων Χώματος. Με τις συμμετοχές να έχουν ανοίξει ήδη από τις 3 Σεπτεμβρίου, το ενδιαφέρον είναι έντονο, με την ποιότητα των συμμετεχόντων να είναι διασφαλισμένη.

Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου από τις 16.30 έως τις 18.00 στο MyKteo που βρίσκεται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας. Το βράδυ της ίδιας μέρας στην Κεντρική Προβλήτα Ιτέας θα λάβει χώρα η Πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου από τις γύρω περιοχές και όχι μόνο. Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στην ειδική διαδρομή «Βωξίτες» στις 09.48 το πρωί και εν συνεχεία θα κατευθυνθεί στις Καρούτες (ώρα έναρξης 10.06). Μετά από 6 συνολικά ειδικές διαδρομές και 69 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 15.28.

Οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 22.00. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 8087267, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.agonistiko.gr.

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχετικά με το MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ, μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα: https://agonistiko.gr/home/activity/36-fthinoporino-rally-2018

Facebook page: https://www.facebook.com/asma.agonistiko/