Print this page
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 12:56

Π.Π.Ράλλυ Χώματος: Σε ρυθμούς Ολυμπιακού Ράλλυ η Ηλεία!

Οι μέρες έφτασαν και το 39ο Ολυμπιακό Ράλλυ, 1ος γύρος του 54ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, είναι προ των πυλών!

Το προσεχές Σαββατοκύριακο (14-15 Απριλίου) ο Νομός της Ηλείας θα υποδεχθεί πληρώματα και θεατές από όλη την Ελλάδα, με την υποστήριξη των φορέων της περιοχής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παράλληλα, το Σωματείο ΑΟΛΑΠ, που διοργανώνει τον αγώνα, βλέποντας την απήχηση και δυναμική του Ολυμπιακού Ράλλυ στη περιοχή, καλωσορίζει θερμά την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδας και τους ευχαριστεί για την πολύ σημαντική υποστήριξη.

Επίσης με μεγάλη χαρά παρουσιάζει τους Βασικούς Χορηγούς του αγώνα: Cosmote-OΤΕ, «Δαίδαλος Security» και «ΙΚΤΕΟ Ιονική».

Το ενδιαφέρον αγωνιζόμενων και θεατών είναι αρκετά μεγάλο και αναμένεται να δούμε πολύ ωραίες «μάχες» στις ειδικές διαδρομές του Δούκα και της Αχλαδινής, προσφέροντας άφθονο θέαμα όλες οι κατηγορίες.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της Λέσχης www.aolap.gr, οπού θα βρείτε όλα τα στοιχεία και τελευταία νέα για τον αγώνα, όπως επίσης και στη σελίδα στο Facebook, www.facebook.com/aolapyrgou

Last modified on Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 18:02