Print this page
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 11:20

Π.Π. Karting 2020, 1ος γύρος: Η στιγμή έφτασε!

Οι αγωνιζόμενοι του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting είναι έτοιμοι να φορέσουν ξανά τα κράνη τους το προσεχές διήμερο 18-19 Ιουνίου, καθώς μετά το πολύμηνο χρονικό διάστημα της διακοπής κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας, το Πρωτάθλημα του 2020 ξεκινά, στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών.

Το νέο Πρωτάθλημα, που περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες στη διάρκεια της σεζόν, ξεκινά μάλιστα με νέο οργανωτή, το Σωματείο ΦΙΜΑ. Η πρώτη φετινή αγωνιστική συνάντηση του Kart συγκέντρωσε συνολικά 25 αγωνιζόμενους, των κατηγοριών Mini (11 συμμετοχές), Junior (6), Senior (7), KZ2 (1).

Την Κυριακή 19/7, ημέρα του αγώνα, οι ελεύθερες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 9:30 το πρωί, και θα ακολουθήσουν οι χρονομετρημένες στις 11:00 π.μ. και, μία ώρα αργότερα, ο πρώτος αγώνας.

Στο περιθώριο της συνάντησης, δύο εκ των χορηγών του αγώνα, η «BMW SPANOS SA» και οι «Ασφάλειες Παπαφιλίππου», προσφέρουν ένα σετ ελαστικών στην κάθε κατηγορία και δωρεάν συμμετοχή στον επόμενο αγώνα, μετά από κλήρωση που θα γίνει στο τέλος της ημέρας.

Παράλληλα, από αυτή την Κυριακή εγκαινιάζεται και το ρεπορτάζ που εφεξής θα κάνει η ΕΡΤ, και η εκπομπή «Automotoert» , σε όλους τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ Κανονισμός

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αγώνα

[Δελτίο Τύπου]

Last modified on Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 17:13