Print this page
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 15:07

RMC 2018, 2ος γύρος: Με 35 συμμετοχές στη Θεσσαλονίκη

Με 35 συμμετοχές θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη και στην πίστα Drive Park του Νέου Ρυσίου ο 2ος Γύρος του θεσμού Rotax Max Challenge, το προσεχές διήμερο 16-17 Ιουνίου 2018.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Micro MAX θα συμμετέχουν 4 οδηγοί, στην κατηγορία Μini MAX 6 οδηγοί και στη Junior MAX 4, ενώ οι πιο πολυπληθείς κατηγορίες είναι η Senior MAX με 12 συμμετοχές και η DD2 MAX με 9 οδηγούς.

Το RMC στη Θεσσαλονίκη μετά από 10 χρόνια

Η πίστα drivepark ανανεώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο με καινούργιο ασφαλτοτάπητα. Μετά τις εργασίες, το Νέο Ρύσσιο έχει ήδη φιλοξενήσει τα δύο τελευταία χρόνια το Κύπελλο Ελλάδος Karting και τo 2o γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting.

Έπειτα από την επιτυχημένη διεξαγωγή των δύο αυτών αγώνων με πολλές συμμέτοχες αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Σύλλογος Α.Σ.ΠΙΣ. σε συνεργασία με το drivepark προετοιμάζεται για την διοργάνωση του 2ου γύρου του επάθλου Rotax Max Challenge, που θα λάβει χώρο ξανά στην Θεσσαλονίκη μετά από περίπου 10 χρονιά. 

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις αλλά και τον αγώνα το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου, η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ ταυτόχρονα στο χώρο του “drivepark” λειτουργεί café.

Συμμετοχές