Print this page
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 18:00

Π.Π.Drift, 1ος γύρος: Νικητές οι Χάρκας (Pro) και Παυλόπουλος (SL)

Ο πρώτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διπλών περασμάτων και το Κύπελλο μονών περασμάτων πέρασε στην ιστορία αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια.

Ο αγώνας που διοργανώθηκε από τη Start Line με τη βοήθεια της Proaction, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσοι τον παρακολούθησαν με εξαιρετικές μάχες από όλους τους οδηγούς. Οι δυνατοί άνεμοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τις μάχες τους θεατές που βρέθηκαν στην πίστα και έμειναν για να χειροκροτήσουν τους νικητές μέχρι και στην απονομή των βραβείων.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν από τη μία ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων και κυρίως η παρουσία πολλών νέων οδηγών που υπόσχονται μέσα στη χρονιά να προσφέρουν ακόμα πιο εντυπωσιακά περάσματα και από την άλλη η ιδιαίτερα εντυπωσιακή και γρήγορη σχεδίαση της πίστας που οδήγησε τους οδηγούς να προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα στους τυχερούς που βρέθηκαν στην πίστα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ξεκινώντας από τη Street Legal, ο περσινός Κυπελλούχος Παναγιώτης Γρηγορίου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και δεν κατάφερε να προκριθεί στη 16άδα, όπου όμως έγιναν εμφανίσεις από ορισμένους οδηγούς που προμηνύουν εντυπωσιακές μάχες για τους υπόλοιπους 5 από τους συνολικά 6 αγώνες του Κυπέλλου. Νικητής τελικά αναδείχθηκε ο Λουκάς Παυλόπουλος με Toyota Corolla, με δεύτερο τον Γιώργο Δαρζέντα με BMW E36 και τρίτο τον Ματθαίο Κηπουρό με Toyota Cellica.

Στην κατηγορία Pro τα φαβορί και περσινά 1 -2 του Πρωταθλήματος, Χρήστος Χαντζαράς με το γνωστό BMW E36 και Τάσος Χάρκας με BMW Ε30, διεκδίκησαν και πάλι τις δύο πρώτες θέσεις του βάθρου των νικητών κερδίζοντας όλες τις μάχες που είχαν με τους αντιπάλους τους για να βρεθούν στη μεταξύ τους μάχη που έκρινε τελικό νικητή τον Χάρκα μετά από εξαιρετική μάχη που ανάγκασε τον Χρήστο Χαντζαρά να αρκεστεί στη 2η θέση.

Ο Μανώλης Νταής με Toyota Corolla, προερχόμενος από την 4η θέση του περσινού Κυπέλλου της Street Legal και υποσχόμενος να δώσει ακόμα μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές μάχες στους υπόλοιπους 6 αγώνες του Πρωταθλήματος διπλών περασμάτων βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας τον Νίκο Τσέλο με το Mazda RX8 στην 4η θέση λόγω μεγαλύτερου συνόλου βαθμών. Πέμπτος ήταν ο Σωτήρης Δήμος με BMW E30 κι αυτός προερχόμενος από την περσινή Street Legal, με τον Ηρακλή Λεόντη και το ανανεωμένο του NISSAN 200SX να συμπληρώνει την 6άδα. 

Επόμενος αγώνας στον Πύργο στις 20 και 21 Απριλίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Last modified on Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 18:55