Print this page
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 18:06

Drift Β. Ελλάδος, Νέο Ρύσιο: Οι νικητές

Στις 24 Ιουνίου διοργανώθηκε ο 3ος αγώνας Drift Βορείου Ελλάδος από τον αθλητικό Σύλλογο ΑΣΠΙΣ Motorsport club.

Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε με την ενημέρωση των οδηγών που συμμετείχαν στον αγώνα και στην συνέχεια, άρχισαν με τα ελεύθερα δοκιμαστικά τους. Αρχικά η διαδρομή δεν ήταν στεγνή και δυσκόλευε τους οδηγούς. Γρήγορα όμως αυτό άλλαξε με το ξεκίνημα της προπόνησης και οι οδηγοί πολλά υποσχόμενοι για το θέαμα του αγώνα!

Στην διαδικασία του Qualification (μονά βαθμολογημένα περάσματα) στην κατηγορία Street Legal 1ο βαθμολογημένο πέρασμα είχε ο Αντωνιάδης Νίκος, 2ο ο Νίκος Φίστας, 3ο ο Πλανάκης Αλέξανδρος και την υπόλοιπη σχάρα την σχημάτισαν οι Χατζηλαζαρίδης Παναγιώτης με 4ο καλύτερο βαθμολογημένο πέρασμα, Ζαρμπάλης Κωνσταντίνος 5ο και Περγούλης Δημήτριος 6ο.

Στην κατηγορία Pro, καλύτερο βαθμολογημένο πέρασμα είχε ο Χρήστος Σαΐτας. Την 2η θέση είχε ο Γιώργος Τσιλιμπόνης ενώ 3ο καλύτερο πέρασμα έκανε ο Αντωνιάδης Νικόλαος. Στην 4η θέση της σχάρας ανέβηκε ο Χρυσανθόπουλος Χαράλαμπος ενώ την 5η και την 6η οι Καντερής Βασίλειος και Φουντούκης Ιωάννης αντίστοιχα. Στις θέσεις 7 – 8 βρέθηκαν οι Χατζηλαζαρίδης Παναγιώτης και Κουρούπης Νικόλαος.

Μετά τα βαθμολογημένα περάσματα τον οδηγών υπήρξε διάλειμμα 1 ώρας έπαιξαν το "drift limbo", παιχνίδι στο οποίο κάθε οδηγός πρέπει να περάσει με το όχημα του ανάμεσα από 2 βαρέλια driftαριστός! Στην συνέχεια στο παιχνίδι η απόσταση τον 2 βαρελιών έκλεινε ώστε να βγει νικητής αυτός που δεν θα τα ακουμπήσει καθόλου τα βαρέλια! Στις 3 το απόγευμα ξεκίνησαν οι μάχες των ζευγαριών της street legal και της pro !

1ος στην κατηγορία street legal στέφθηκε ο Αντωνιάδης Νίκος (BMW E30 M3 COMPACT / ΑΣΠΙΣ) ύστερα από μάχη του με τον 2ο Πλανάκη Αλέξανδρο (BMW E36 2.5/ ΑΛΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ). 3ος αναδείχθηκε ο Νίκος Φίστας (NISSAN 350Z / ΑΣΠΙΣ) με το κλείσιμο των οριστικών αποτελεσμάτων του αγώνα ύστερα από την Μάχη που έδωσε με τον Χατζηλαζαρίδη Παναγιώτη 4ος (COOKIES / BMW E30 / ΟΦΑΔΡΑΜΑΣ). Στην 5η θέση της σχάρας ήρθε ο Ζαρμπάλης Κωνσταντίνος (BMW E36 / ΛΑΜΚΕ) ύστερα από την μονομαχία του με τον πρωτοεμφανιζόμενο Περγούλη Δημήτριο (BMW E30 / ΑΣΠΙΣ), που κατέληξε 6ος αλλά έδειξε έναν πάρα πολύ καλό εαυτό όλο το διήμερο!

Στην κατηγορία pro 1ος στέφθηκε ο Τσιλιμπόνης Γιώργος (BMW Ε30 / ΑΣΠΙΣ), ύστερα από μία τρομερή μάχη που έδωσε με τον Χαράλαμπο Χρυσανθόπουλο(BMW Ε36 / ΑΛΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ) και 3ος επικράτησε ο Χρήστος Σαΐτας (BMW E30 TURBO FS / ΛΑΜΚΕ) του Αντωνιάδη Νίκου (BMW E30 M3 COMPACT / ΑΣΠΙΣ) που έφτασε την 4η θέση στην κατηγορία Pro. Στην 5η θέση της σχάρας κατέληξε ο Φουντούκης Ιωάννης (MERCEDES / ΑΣΠΙΣ) ενώ στην 6η ο Χατζηλαζαρίδης Παναγιώτης (COOKIES / BMW E30 / ΟΦΑΔΡΑΜΑΣ). Την σχάρα έκλεισαν οι Καντερής Βασίλειος 7ος (TOYOTA COROLLA AE86 / ΑΣΠΙΣ) και Κουρούπης Νικόλαος (TOYOTA COROLLA AE86 / ΑΣΠΙΣ).

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της οργάνωσης που υποστηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου και το έργο του: Pizza Spot by Romea/ Citroen AVC / MAIAMI / Georgiadis Μεταλλοτεχνική - Κοπές Laser / Arvanitidis Odiki / BGS technic tools - Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Νικολαΐδης Πέτρος / Κουρούπης Χωμματουργικά.

Όπως και τους χορηγούς επικοινωνίας: AutoMoto Magazine / trcoff.gr / Thestival / ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ / gonews.gr / Metropolis 95.5 / Alpha 96,5 Θεσσαλονίκη / 1055Rock / Activeman.gr / ΝικΒαν Κονστ // Street Thugs Salonica και Xtreme Shooters.

Race Photographer: PaulPapas Photography

Αποτελέσματα