Print this page
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 16:47

1η Νυχτερινή Δεξιοτεχνία 2018: Κόσμος και θέαμα!

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Νυχτερινή Δεξιοτεχνία 2018 από την ΑΟΛΑΠ. 37 οδηγοί δήλωσαν συμμετοχή και ενθουσίασαν τους θεατές με τις προσπάθειες τους στην εξαιρετικά φιλόξενη και τεχνική πίστα RaceSPPark στον Πύργο, Ηλείας.

Την πιο ευχάριστη και αισιόδοξη νότα έδωσαν οι νέοι διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού, πραγματοποιώντας μάλιστα και πολύ καλές επιδόσεις. Ο Τάκης Μιχαλόπουλος με το Νο. 22 με CitroenC2 κατάφερε να πλασαριστεί στην 2η θέση της πολύ ανταγωνιστικής κατηγορίας Ε για Αγωνιστικά με μεταξόνιο έως 2,40μ. Στην ίδια κατηγορία με το Νο.1 και Peugeot 106, ο Στέφανος Χριστοδουλόπουλος έκλεισε το βάθρο στην 3η θέση.

Στην κατηγορία Α, για αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,40μ, δόθηκε μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Με διαφορά κάτω από 1 δευτερόλεπτο την νίκη πήρε ο Σπύρος Κολόκας του ΑΣΜΑ Ηλείας με CitroenSaxo, απέναντι στον Ασημακόπουλο Χρήστο με Peugeot 106. Την τριάδα έκλεισε ο Γιώργος Κοτρέτσος με NissanMicra. Εξαιρετική εμφάνιση κι από τον νέο διαγωνιζόμενο Χρήστο Κουφό με FiatCinquecento, κατακτώντας την 6η θέση της κατηγορίας με πολύ καλούς χρόνους. Άκρως εντυπωσιακός ο Θεοδωρόπουλος Ιωάννης με MazdaMX-5, δεν ίσιωσε πουθενά αλλά μια λάθος εκτέλεση της διαδρομής στο Β’ Σκέλος των έβγαλε εκτός και του στέρησε ένα καλό πλασάρισμα στη κατάταξη

Στην κατηγορία Β, για αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,40μ έως 2,50μ,τα αδέρφια Κοττή από την Τρίπολη, Μπάμπης και Βασίλης στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα, ήρθαν και τα πήραν όλα με το Peugeot 206. Μάλιστα ο Μπάμπης Κοττής κατάφερε και τον απόλυτο χρόνο της διοργάνωσης. 3ος στην κατηγορία με SeatIbizaο Γιώργος Μπουζάνης που πραγματοποίησε άψογα τεχνικά περάσματα.

Στην κατηγορία Γ, για αυτοκίνητα με μεταξόνιο άνω των 2,50μ, ο Βασίλης Μαραγκός με OpelVectraκατέπληξε το κοινό με τις επιδόσεις και την τεχνική του κατακτώντας την 1η θέση. 2ος στην κατάταξη και με συνολική διαφορά κάτω από 2 δευτερόλεπτα από την κορυφή, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος με Audi 80. Την 3ηθέση κατέλαβε ο Αντώνης Δημόπουλος του ΑΣΜΑ Ηλείας με το εντυπωσιακό και πολύ δυνατό SeatLeon.

Στην Κατηγορία Ε, για Αγωνιστικά με μεταξόνιο έως 2,40μ, την 1η θέση κατέλαβε ο Φώτης Αλεξανδρόπουλος με εντυπωσιακά περάσματα παρότι αντιμετώπιζε τραυματισμό στο χέρι του. Την 2η και 3η θέση κατέλαβαν όπως προαναφέραμε, οι Νέοι, Τάκης Μιχαλόπουλος με ίδιο αυτοκίνητο και Στέφανος Χριστοδουλόπουλος αντίστοιχα με Peugeot 106.

Στην πολύ θεαματική κατηγορία ΣΤ, για αγωνιστικά με μεταξόνιο άνω των 2,40μ την παράσταση έκλεψαν τα αυτοκίνητα για Drift που ξεσήκωσαν το κοινό με τις απίστευτες γωνίες προσέγγισης και τα καμένα λάστιχα που άφησαν πίσω τους. Την 1η θέση κατέκτησε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος με το αγωνιστικό Audi 80 αυτή τη φορά. Στην 2η θέση ο Σπύρος Δρούλιας με το εντυπωσιακό FordEscortRS2000 και στην 3η θέση ο Χρήστος Ξυνής με BMW 316, που προσέφερε άπλετο θέαμα παράλληλα με καλούς χρόνους.

Κλείνοντας, η 1η Νυχτερινή Δεξιοτεχνία 2018 μας αφήνει με ελπίδες για ακόμα καλύτερες και πιο θεαματικές αντίστοιχες διοργανώσεις. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και γέμισε τη πίστα, ακολουθώντας τις υποδείξεις των ανθρώπων της οργάνωσης πάντα με την ασφάλεια σε πρώτο πλάνο. Το κοινό απήλαυσε στο διάλειμμα επίσης τις χορευτικές επιδείξεις της Ακαδημίας Αθλητικού Χορού “DanceLifeSteps” και τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα της AndrikakisFireworks. Στους λαχνούς κληρώθηκαν πάνω από 100 δώρα για τους παρευρισκόμενους, ευγενική χορηγία των καταστημάτων της περιοχής.

Ευχαριστούμε θερμά των Αργύρη Τσούλο, ιδιοκτήτη της πίστας RaceSPPark για την άψογη συνεργασία καθώς και όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης που χωρίς αυτούς τίποτα δε θα ήταν δυνατό.