Print this page
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 16:28

Δεξιοτεχνία Ναυπλίου: Αποτελέσματα

Το πρωί της Κυριακής 18 Μαρτίου στην όμορφη πλατεία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο διεξήχθη ο αγώνας δεξιοτεχνίας που οργάνωσε η Αργολική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ. Την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού εξασφάλισε η άρτια διοργάνωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι με τις θεαματικές τους προσπάθειες και βέβαια οι πολλοί θεατές που αποθέωναν τους αγωνιζόμενους μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Νικητές του αγώνα ήταν στην Κλάση Α ο Βογιατζής Ζαχαρίας, εμπρός από τους Ιωάννη Ντάκαρη και Ιωάννη Πουρούλα, στην Κλάση Β τον νικητή Γιώργος Παπανδριανό ακολούθησαν οι Ανδρέας Σκαλίδης και Δημήτρης Καρπατσέλης, ενώ στην Κλαση Γ κέρδισε ο Σπύρος Γκράβας και το βάθρο έκλεισαν οι Ευάγγελος Λεβεντογιάννης και Ευάγγελος Παναρίτης.

Η Λέσχη ευχαριστεί όλους τους αγωνιζόμενους που τίμησαν με την συμμετοχή τους τον αγώνα αυτό και πρόσφεραν μεγάλο θέαμα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς και το φιλοθεάμον κοινό που με άψογο τρόπο σεβάστηκε τα μέτρα ασφαλείας και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους. Και εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Δήμο Ναυπλιέων για την αμέριστη βοήθεια του σε όλα τα επίπεδα της διοργάνωσης, με την ελπίδα να συνεχίσει να είναι αρωγός στις προσπάθειες της. Τέλος απευθύνει ένα ευχαριστώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Πυροσβεστική Ναυπλίου, το ΕΚΑΒ , την Ιατρική κάλυψη ,την Αστυνομία Ναυπλίου και βέβαια την Ομοσπονδία μας Ο.Μ.Α.Ε., καθώς και στους ανθρώπους της ‘START LINE’ που έχουν μεγάλο μερίδιο στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα.

Η διοργάνωση του αγώνα δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την οικονομική συνεισφορά των χορηγών:
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ
ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΠΗΔΑΛΙΟ
ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΖΑΝΤΩΝ Ι. ΚΑΤΣΙΛΑΣ ΑΡΓΟΣ
ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΒΕΛΙΣΑΡΗΣ ΑΡΓΟΣ
SKODA AUTO ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΓΓΑ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ : ΕΜΠΟΡΙΟ – ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ -
ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΦΑΡΜΑ ΜΑΡΝΕΡΗ -INTERRSPORT OE ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΡΡΑΣ ΑΛ. - ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΕΤ Γ. ΜΑΝΤΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΠΕΤΡΕΣ ΔΑΓΛΗΣ - CAR SERVICE ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Β. - ΕΜΠΟΡΙΟ SERVICE ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΤΙΤΣΑΣ -CAFÉ VIA VAI ΝΑΥΠΛΙΟ - SERVICE ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΤΣΙΑΒΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ -AYTOGAS ΠOYΡΟΥΛΑΣ -ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΛΙΩΣΗΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΦΡΕΣΚΙΑΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΦΙΛΙΝΗΣ -ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ EAT CAFE

Last modified on Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 17:35