Print this page
Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 15:16

Δεξιοτεχνία Νέας Περάμου: Αποτελέσματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου, αγώνας Δεξιοτεχνίας στην Νέα Πέραμο Αττικής με τη συμμετοχή 23 οδηγών.

Τη διοργάνωση του αθλητικού γεγονότος ανέλαβε το Αθλητικό Σωματείο "Start Line", έχοντας τη συμπαράσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 3 επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου τους. 

Στην Κλάση Α (αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) ταχύτερος ήταν ο Γρηγόρης Δούδουλης (Suzuki Alto), με τον Ζαχαρία Βογιατζή (Peugeot 106 Rallye) να ολοκληρώνει στη δεύτερη θέση και τον Κώστα Άνθιμο (Toyota Starlet KP60) να είναι τρίτος. Στην Κλάση Β (αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα) ο Φίλιππος Πιετρί (Nissan Sunny GTI-R) κατέκτησε τη νίκη, εμπρός από τους Γιώργο Καπέλλη (Ford Escort MK I) και Γιώργο Μπουζάνη (Seat Ibiza). Τέλος, στην Κλάση Γ (αυτοκίνητα με μεταξόνιο άνω των 2,51 μέτρων), νικητής αναδείχθηκε ο Σπύρος Γκράβας (BMW E30), ακολουθούμενος στο βάθρο από τους Γιώργο Πάσσα (Mazda RX-8) και Τάσο Γιαννάκαινα (BMW Ε30). 

Η αγωνιστική ημέρα, ολοκληρώθηκε με την απονομή Επάθλων στους νικητές και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες, σε ευχάριστο κλίμα μεταξύ των εμπλεκομένων. 

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 16:38