Print this page
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 11:48

Π.Π. Αναβάσεων, Rd4: Ανάβαση Διονύσου (31/10-1/11)

Η Ανάβαση Διονύσου με την ιδιαίτερα γρήγορη και αγαπημένη χάραξη που πάντα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον οδηγών και κοινού, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου.

Το θερμόμετρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων & Ιστορικών 2020 έχει ανέβει για τα καλά, και μετά τη ματαίωση της Ανάβασης Πιτίτσας λόγω των μέτρων περιορισμού της πανδημίας στο νομό Αχαΐας, οι οδηγοί περιμένουν με ακόμη μεγαλύτερη ανυπομονησία την Ανάβαση Διονύσου. Ο αγώνας, που διοργανώνεται όπως πάντα από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα, θα αποτελέσει και τη 2η συνάντηση για το φετινό ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda, μετά την Ανάβαση Κύμης.

Στη γρήγορη διαδρομή μήκους 5,5 km στη βορειοανατολική πλαγιά της Πεντέλης, τα αυτοκίνητα των ομάδων Ν, Α, Ε, Formula Saloon, Ιστορικών και τα Skoda Fabia του Ενιαίου θα πραγματοποιήσουν τις χρονομετρημένες δοκιμές τους το Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 10:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας, που αποτελείται από 2 σκέλη. Τα pits θα αναπτυχθούν επί της λ. Διονύσου, λίγα μέτρα από τη γραμμή εκκίνησης, στο φιλόξενο οικισμό Ανατολή της Ν. Μάκρης.

Δυστυχώς η παρουσία θεατών δεν επιτρέπεται, καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου.

Η δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της ΟΜΑΕ (http://www.e-omae-epa.gr/) μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, και για επιπλέον διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το σωματείο μας. Για τη διεξαγωγή του αγώνα το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. θα τηρήσει πιστά τις σχετικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ΟΜΑΕ, μεριμνώντας για την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ Κανονισμός