Print this page
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 00:13

Valvoline Π.Π. Αναβάσεων, Αχλαδόκαμπος: Χρονομετρημένες δοκιμές

Κάτω από ένα καταγάλανο ουρανό, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο για την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, ολοκληρώθηκαν οι χρονομετρημένες δοκιμές του αγώνα. Η διαδικασία κύλισε εξαιρετικά ομαλά και στα δύο σκέλη, με εξαίρεση την αναγκαστική καθυστέρηση, λόγω της εξόδου του άτυχου αθλητή Σταύρου Δέλλα.

Στη Ν2 ο μόνιμος πρωταγωνιστής Κίμωνας Θέος με 3:53.68 ήταν πολύ μπροστά από το συναγωνισμό. Στη Ν3 ο Σάκης Γιαννούλης, έδειξε δείγματα εξοικείωσης με το Honda Type R, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο με 3:48.37. Στη γενική της Ομάδας Ν, πρώτος ήταν ο Γιώργος Αργυρίου με χρόνο 3:45.29.

Στους χιλιοτρακοσάριδες της A, που δεν πτοήθηκαν από την παραφιλολογία για το νέο κομμάτι της διαδρομής, το οποίο προβλημάτισε πολλούς πριν καν το οδηγήσουν, τον καλύτερο χρόνο έκανε ο Ευθύμιος Χριστοδούλου με 4:18.74. Στην Α6 επικράτησε ο Βασίλειος Ρέκκας με χρόνο 3:41.93 με τους υπόλοιπους της κλάσης να ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής. Η μεγάλη κόντρα των πρωταγωνιστών της Α8, συνεχίστηκε και στον Αχλαδόκαμπο με τον Μιχάλη Ευθυμίου να επικρατεί με διαφορά μικρότερη του δευτερολέπτου, του Παναγιώτη Λιώρη.

Στην Ε10, καλύτερο χρόνο έκανε ο Χρήστος Λάππας επικρατώντας και στην Ομάδα Ε ολοκληρώνοντας την διαδρομή σε 3:45.41. Δεύτερος στην ομάδα Ε και πρώτος της κλάσης Ε12 ο Βασίλης Καλκούνος με χρόνο 3:47.81 και ακολουθεί τρίτος στην Ε και πρώτος στην Ε11 ο Γιώργος Κουρνιάτης με 3:51.82

Στην FS, χωρίς συναγωνισμό, ο Μάριος Ηλιόπουλος προσπάθησε πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό χρόνο σταματώντας τα χρονόμετρα στα 3:23.05!Στην FST2, ο Κώστας Ζυγογιάννης, ήταν πρώτος με χρόνο 3:36.98.

Στην κατηγορία των Ιστορικών ο μόνιμος πρώτος Γιώργος Κατσαρός έκανε 3:48.37.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο καλός καιρός θα συνεχιστεί και αύριο βοηθώντας οδηγούς και θεατές να απολαύσουν ένα καταπληκτικό αγώνα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο δρόμος θα κλείσει στις 09:00, ότι η πρόσβαση από Ναύπλιο, Άργος και Αθήνα είναι εξαιρετικά ευκολότερη με τη νέα χάραξη των Pits και σας περιμένουμε να απολαύσετε το θέαμα που θα προσφέρουν οι 74 πρωταγωνιστές της Ανάβασης Αχλαδόκαμπου 12-13/10/2019.

Website:www.assoaamotorsport.blogspot.com
Facebook: A.Σ.Σ.Ο.Α.Α.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.