Print this page
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 22:47

Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης Χανίων: Αποτελέσματα

Παρά τον άστατο καιρό, ο αγώνας GP Tuning που διεξήχθη στο Βαρύπετρο Χανίων την Κυριακή 12 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ο Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης που έλαβε χώρα στην πίστα καρτ "Pista Park" στο Βαρύπετρο Χανίων, διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων" και ήταν ο πρώτος από τους 4, του Κυπέλλου GP Tuning που διοργανώνει το Σωματείο για το 2017. 

Οι συμμετέχοντες ήταν 21 και χωρίστηκαν σε επιμέρους Κλάσεις ανάλογα με τον κυβισμό των αυτοκινήτων που οδηγούσαν, τα οποία χωρίζονταν ταυτόχρονα και σε Επιβατικά ή Αγωνιστικά. Ο καλύτερος χρόνος της ημέρας σημειώθηκε από τον Δημήτρη Φραντζεσκάκη (Ford Fiesta), ο οποίος επικράτησε στα Αγωνιστικά με κυβισμό από 1601 έως 2000 κ.εκ. Τον νικητή της κλάσης συνόδευσαν στο βάθρο οι Φραγκίσκος Κλαριδόπουλος (VW Golf) και Νίκος Παπαδάκης (Renault Clio). Στα Επιβατικά άνω των 2000 κ.εκ. ταχύτερος ήταν ο Γιώργος Περουλάκης (Honda RSX) που μάλιστα πέτυχε τον δεύτερο χρόνο της ημέρας. Την κατάταξη της κλάσης συμπλήρωσαν οι Χρήστος Χαλακατεβάκης (Mitsubishi Lancer EVO IX) και Μανώλης Σταυρουλάκης (Subaru Impreza). 

Όσο για την μικρότερη κλάση των επιβατικών αυτοκινήτων, εκείνη για αυτοκίνητα έως 1400 κ.εκ. η νίκη πέρασε στον Λευτέρη Σαρρή (Toyota Yaris), με τους Νεκτάριο Μακράκη (Seat Ibiza) και Γιώργο Δελήμπαση (Citroen Saxo) να ακολουθούν. Τέλος, στα Επιβατικά από 1601 έως 2000 κ.εκ. επικράτησε ο Λευτέρης Παντελάκης (Peugeot 208 GTI), που βρέθηκε εμπρός από τους Μανώλη Γαλανάκη (VW Golf GTI) και Δημήτρη Καψαλάκη (Ford Fiesta).

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

 

  

Last modified on Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 23:25