Print this page
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 15:53

Αναβολή του 8ου Rally Greece Offroad

Η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου RALLY GREECE OFFROAD, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί 12-15 Νοεμβρίου 2020 με έδρα το Άργος Ορεστικό του Νομού Καστοριάς και είχε ορισθεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) ως υποψήφιος αγώνας για το “2021 FIA European Baja Cup”, ανακοινώνει ότι ο αγώνας αναβάλλεται μετά από υπόδειξη της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού λόγω των δυσμενών υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν στη περιοχή.

Ζητούμε συγγνώμη από τους αγωνιζόμενους που είχαν εγγραφεί να συμμετάσχουν στον αγώνα και ελπίζουμε να τους υποδεχθούμε σύντομα στον αγώνα μας. 

Ευχαριστούμε το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τον ΕΟΤ, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Άργους Ορεστικού, την Αστυνομία, τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για την αμέριστη υποστήριξη τους και το χρόνο που διέθεσαν για την επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.

Ευχαριστούμε επίσης τις Εταιρίες “G.Moundreas & Co. SA”, “Mare Management”, “Εγνατία Οδός ΑΕ”, “Isuzu” και “Interamerican” για τη στήριξη της εκδήλωσης.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του 8ου RALLY GREECE OFFROAD θα ανακοινωθεί μετά από συνεννόηση με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας. 

Ευχόμαστε σε όλους Υγεία.

Οργανωτική Επιτροπή 8ου RALLY GREECE OFFROAD