Print this page
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 16:51

Ετοιμασίες για το 2ο Mega Four 4×4 Patras από την Λέσχη 4χ4 Πάτρας "Skarta Ekato"

Μπορεί ακόμα καλά καλά να μην έχει μπει το 2020 και να μην έχουν ξεκινήσει επίσημα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ανά την Ελλάδα, όμως η Λέσχη 4χ4 Πάτρας έχει βαλθεί να μας τρελάνει αφού ήδη έχει ξεκινήσει την προβολή για το 2ο MEGA FOUR 4×4 PATRAS.

Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato” με την άδεια και την υποστήριξη της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), θα διοργανώσει και φέτος τον εκτός δρόμου αγώνα, με την ονομασία «2ο MEGA FOUR 4χ4 Πάτρας» την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί μέσα στον άκρως κατάλληλο και φιλόξενο χώρο της Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε., στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας, όπως και πέρυσι, ενώ ήδη η Οργανωτική επιτροπή, κάνει όλα τα απαραίτητα έτσι ώστε ο αγώνας να έχει μεγαλύτερη επιτυχία από την περσινή.

Σημείο αναφοράς του φετινού Αγώνα, είναι η νυχτερινή Ειδική Διαδρομή που θα διεξαχθεί την Παρασκευή το βράδυ, υπό το φως προβολέων.

Το MEGA FOUR 4×4 όπως όλα δείχνουν είναι το μέλλον των εκτός δρόμου αγώνων για την Ελλάδα, αφού ολοένα και αποκτά περισσότερο φανατικό κοινό και οι Λέσχες ανα την Ελλάδα ασπάζονται αυτό το πρωτοποριακό είδος αγώνας που “γεννήθηκε” στην Πάτρα.

Στα πιο παράδοξα είναι πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον, αφού οι πρώτες συμμετοχές έχουν ήδη γραφτεί στον ανεπίσημο "πίνακα".

Συμπληρωματικός Κανονισμός: Enduro

Συμπληρωματικός Κανονισμός: Mega Four

Last modified on Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 17:30