Print this page
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2017 16:57

5o Wild Terrain Patras «Χάρης Καφτεράνης»: Αποτελέσματα

Με επίκεντρο τα Καλάβρυτα Αχαΐας πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Μαΐου το 5ο Wild Terrain Patras "Χάρης Καφτεράνης", στο οποίο συμμετείχαν 17 πληρώματα. 

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σωματείο "Λέσχη 4Χ4 Πάτρας -«Skarta Ekato»" και είχε τριήμερη διάρκεια, προσμετρούσε στο Κύπελλο 4Χ4  Wild Terrain Κεντρικής Ελλάδας και Πελοποννήσου. Την Παρασκευή 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Καλαβρύτων η Εκκίνηση, ενώ το καθαρά αγωνιστικό μέρος περιλάμβανε 6 Ειδικές Διαδρομές, οι 4 εκ των οποίων διεξήχθησαν το Σάββατο 13 Μαΐου, ενώ οι εναπομείνασες 2 ολοκλήρωσαν τον αγώνα Wild Terrain, την Κυριακή 14 Μαΐου. 

Σε επίπεδο αποτελεσμάτων, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε επιμέρους κατηγορίες. Στην Κατηγορία Entry νικητές αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Κελλάρης-Βαγγέλης Φυντριλάκης (Jeep Wrangler), τους οποίους ακολούθησαν οι Παναγιώτης Φορτώσης-Αλέξης Καμπέρος (Jeep Wranger) και Μηνάς Τσουλακίδης-Κωνσταντίνος Πανταγιάς (Suzuki Samurai). Τα δύο πρώτα πληρώματα εντάσσονται στην Κλάση Entry 33+, ενώ οι Τσουλακίδης-Πανταγιάς συμμετείχαν στην Entry33.

Στην Open τη νίκη κατέκτησαν οι Βασίλης Ραυτόπουλος-Βασίλης Μπάρλος (Mitsubishi Pajero), ενώ στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσαν οι Παναγιώτης Ξενιτόπουλος-Δημήτρης Γαλανάκης (Jeep Wrangle). Στο βάθρο όχι μόνο της Open αλλά και της Επιμέρους Open 40 ανέβηκαν οι Ηλίας Σαρανταυγάς-Εμμανουήλ Οικονομίδης (Land Rover).  Στην Κλάση Open 40+ επικράτησαν οι Γιώργος Τσουράκης-Αχιλλέας Τασούλας (Jeep Wrangler) εμπρός από τους Γιώργο Σταμόγλου-Νίκο Δουφεξή (Suzuki Samurai) και Χρήστο Γιασημάκο-Εμμανουήλ Κατσογριδάκη (Jeep Wrangler). 

Τέλος, στην Κατηγορία WT36 η νίκη πέρασε στους Σωτήρη Τζουβάρα-Γιάννη Πάκο (Suzuki Samurai), με τους Κωνσταντίνο Παππά-Βασίλη Ρούσκα (Kia Sportage) να είναι δεύτεροι και τους Παναγιώτη Αθανασόπουλο-Αθανάσιο Αθανασόπουλο (Suzuki Samurai) να ανεβαίνουν επίσης στο βάθρο. 

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

 

Last modified on Δευτέρα, 15 Μαϊος 2017 17:04