04252024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Σεπτέμβριος 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών ΑΟΛΑΠ 2019, μετά και την διεξαγωγή της 3ης Νυχτερινής Δεξιοτεχνίας το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.  Οι 25 συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην μάχη με τα χρονόμετρα και τις ασκήσεις ακριβείας καθώς και 40 αθλητές συνολικά δήλωσαν «παρών» στο Έπαθλο φέτος.

Στην Ν1 μεγάλος νικητής της Δεξιοτεχνίας καθώς και του Επάθλου, με 35 βαθμούς, αναδείχθηκε ο Χρήστος Ασημακόπουλοςτου ΑΣΜΑΝΗ με Peugeot 106. Σε απόσταση αναπνοής ακολούθησε ο Γεώργιος Κοτρέτσος επίσης από το ΑΣΜΑΝΗ, με NissanMicra. Η «κόντρα» ήταν μεγάλη καθώς και στο Έπαθλο τερμάτισε στην 2η θέση με 30 βαθμούς. Στην 3η θέση της Ν1 ο Ηρακλής Τζοϊτης με CitroenSaxo, βρέθηκε στη «μάχη» με τον Κωνσταντίνο Αναστόπουλο στην 4η θέση επίσης με CitroenSaxo, της ΑΟΛΑΠ αμφότεροι. Βαθμολογικά όμως εξασφάλισε ο Αναστόπουλος την 3η θέση στο Έπαθλο με 27 βαθμούς και την 4η αντίστοιχα ο Τζοϊτης με 21.

Ακολούθησαν στην 5η, 6η και 7η θέση αντίστοιχα οι Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, Θεοδωρόπουλος Ιωάννης, ο οποίος και βρέθηκε στην 5η θέση του Επάθλου με 16 βαθμούς και στην 6η Θέση του επάθλου η Χαρμπάλη Ελένη με 10 βαθμούς. Μεγάλοι άτυχοι οι δικοί μας Σπύρος Κολόκας και Νικόλαος Παπαχριστόπουλος με CitroenAX αμφότεροι, που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους.

Στην Ν2 η κυριαρχία των Κοττέων της StartLine με το Peugeot 206 καλά κρατεί. Με απόλυτο χρόνο ημέρας και επάθλου, 1ος ο Χαράλαμπος Κοττής με 2ο τον Βασίλειο Κοττή. Αντίστοιχη και η κατάταξη τους στο Έπαθλο, με 27 Βαθμούς ο Χαράλαμπος και 20 ο Βασίλης Κοττής. Στην 3η θέση στην Δεξιοτεχνίακαι το έπαθλο με 20 βαθμούς βρέθηκε ο δικός μας Φώτιος Αλεξανδρόπουλος, που κρίθηκε στο νήμα με τον Βασίλειο Κοττή, καθώς λόγο ισοβαθμίας λήφθηκαν υπόψιν οι χρόνοι από τις προηγούμενες δεξιοτεχνίες. Στην 4η θέση ο Γεώργιος Αλεξανδρόπουλος, επίσης με SkodaFabia και με 14 Βαθμούς ο Μιχαήλ Ροδόπουλος της ΑΟΛΑΠ να ακολουθεί με 10 Βαθμούς.

Μάχες και στην Ν3, με τους Αντρέα Θεοδωρόπουλο του ΑΣΜΑΝΗ και Audi 80 και τον Στέφανο Χριστοδουλόπουλο της ΑΟΛΑΠ και ToyotaCarina, να «παλεύουν» για την 1η θέση. Νικητής στην Δεξιοτεχνία αναδείχθηκε ο Θεοδωρόπουλος που όμως για έναν βαθμό βρέθηκε 2ος στο έπαθλο και στην 1η θέση βρέθηκε ο Χριστοδουλόπουλος.
Στην 3η θέση και της Δεξιοτεχνίας και του Επάθλου, ο δικός μας Παναγιώτης Λαθουρής με FordFocusκαι στην 4η θέση ο Βασίλης Μαραγκός του ΑΣΜΑΝΗ με OpelVectra. Στην 5η θέση της Δεξιοτεχνίας βρέθηκε ο Νικόλαος Βασιλόπουλος της ΑΟΛΑΠ με Peugeot 207. Στην αντίστοιχη θέση του επάθλου ο Τριαντάφυλλος Μαργέτης που δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην τελευταία Δεξιοτεχνία.

Στα αγωνιστικά και συγκεκριμένα στην R1, ο πολυνίκης του επάθλου Στέφανος Χριστοδουλόπουλος, με Peugeot 106 στη συγκεκριμένη κατηγορία, βρέθηκε μπροστά από τον Νικόλαο Βαρώτσο επίσης με Peugeot 106. Στην 3η θέση ο Φίλιππας Ανδρικόπουλος του ΑΣΜΑΝΗ και4ος ο Χρήστος Τζαμάλης, με Peugeot 106 αμφότεροι. Για το έπαθλο πρώτος αναδείχθηκε ο Στέφανος Χριστοδουλόπουλος με 30 βαθμούς, 2ος ο Φίλιππας Ανδρικόπουλος με 23 Βαθμούς, 3ος ο Νικόλαος Βαρώτσος με 22 βαθμούς, 4ος ο Παναγιώτης Ανδρικόπουλος με 14 βαθμούς, 5ος ο Χρήστος Τζαμάλης με 12 βαθμούς σε ισοβαθμία με τον Χρήστο Κουφό που δεν κατάφερε δυστυχώς να παρευρεθεί.

Στην R3 με μία συμμετοχή ήταν ο Αντρέας Θεοδωρόπουλος, που όμως εντυπωσίασε με τους χρόνους, δεδομένου και του μεγέθους του Audi 80.

Απονεμήθηκαν έπαθλα καθώς και πλούσια δώρα που προσέφεραν επιχειρήσεις του Νομού Ηλείας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που στήριξαν το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών ΑΟΛΑΠ 2019 και ιδιαίτερα τον μεγάλο Χορηγό «Ρεκτιφιέ Χριστοδουλόπουλος». Χωρίς εσάς τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Τα λόγια είναι περιττά για την απίστευτη φιλοξενία της πίστας RaceSPPark και του Αργύρη Τσούλου. Χίλια ευχαριστώ είναι λίγα και δίνουμε ραντεβού για το 2020._Γραφείο Τύπου ΑΟΛΑΠ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εντυπωσιακές μάχες και συναρπαστικό θέαμα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο για τον 3ο γύρο του ΕΚΟ Racing Dirt Games. Τόσο οι διεκδικητές της νίκης στις κατηγορίες των 600 κ.εκ. και των 750 κ.εκ. για τις χωμάτινες φόρμουλες, όσο και οι συμμετέχοντες στην ατομική χρονομέτρηση, σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις. Φυσικά, οι αγώνες Rallycross είχαν την τιμητική τους, με τους οδηγούς να μονομαχούν ρόδα με ρόδα σε ημιτελικούς και τελικούς μέχρι τη γραμμή του τερματισμού.

Στην πολυπληθέστερη κατηγορία των 600 κ.εκ., η νίκη κατέληξε στα χέρια του Γιώργου Ζυμαρίδη και της La Base Team Greece, μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση του περσινού κατόχου του Επάθλου. Ο 39χρονος οδηγός, επικράτησε τόσο στο γκρουπ του ημιτελικού που συμμετείχε, όσο και στον μεγάλο τελικό. Μάλιστα, τελευταίος είχε δραματική εξέλιξη, αφού οι οδηγοί χρειάστηκε να ξεκινήσουν τρεις φορές! Την πρώτη ο Τάκης Καϊτατζής που νωρίτερα είχε περάσει στον τελικό σπρώχνοντας το Kamikaz 3 μέχρι την γραμμή του τερματισμού, είχε μία σφοδρή έξοδο με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί. Ευτυχώς, ο ταλαντούχος Έλληνας οδηγός βγήκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα από τη χωμάτινη φόρμουλα του, γεγονός που αποδεικνύει τα υψηλά στάνταρ ασφαλείας των συγκεκριμένων κατασκευών.

Τη δεύτερη παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα φώτα εκκίνησης, με την τρίτη εκκίνηση να αποδεικνύεται και φαρμακερή. Ο Ζυμαρίδης κατάφερε να στρίψει πρώτος στην Κ1, ενώ ο Παναγιώτης Ρουστέμης με το Kamikaz 3 της Planet Kartcross Team Greece πλασαρίστηκε 2ος μπροστά από τον Στέφανο Καμιτσάκη με το Speedcar XΤrem της Speedcar Motul Team Greece. Οι τρεις τους ξέφυγαν, με τον Ζυμαρίδη να ανοίγει ελαφρώς τη διαφορά του και επιλέγοντας στον προτελευταίο γύρο να περάσει από το joker lap κατάφερε να σημειώσει την πρώτη του φετινή νίκη. Την ίδια ώρα, πιο πίσω οι Ρουστέμης και Καμιτσάκης είχαν τη δική τους μάχη, με τον οδηγό του Kamikaz 3 να αντέχει στην πίεση και να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, μπροστά από τον οδηγό της Speedcar.

Πιο πίσω, οι Σπύρος Ράπτης με ακόμα ένα Kamikaz 3 και ο Μιχάλης Τακιδέλης με το Speedcar XTrem πάλεψαν ρόδα με ρόδα για την 4η θέση, η οποία κατέληξε στα χέρια του Ράπτη. Ο τελευταίος πραγματοποίησε αυτό το Σαββατοκύριακο μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις στο θεσμό, κατακτώντας επάξια και την πρώτη θέση στο Έπαθλο Ιδιωτών. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι εκτός τελικού έμειναν τόσο ο Γιάννης Χεκιμιάν με το Speedcar XTrem, όσο και ο Άρης Ιαβέρης με το Kamikaz 3, οι οποίοι εχθές είχαν εντυπωσιάσει στα προκριματικά. Ο πρώτος έχασε πολύτιμες θέσεις στην πρώτη στροφή τις οποίες δεν κατάφερε να ανακτήσει, ενώ ο δεύτερος τέθηκε εκτός αγώνα πολύ νωρίς μετά από έξοδο. Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε ότι τα αποτελέσματα στην κατηγορία είναι προσωρινά, αφού εκκρεμεί ένσταση του αγωνιζόμενου με το Νο3 προς τον αγωνιζόμενο με το Νο1.

Στην κατηγορία των 750 κ.εκ. η πρώτη θέση ήταν υπόθεση των Παναγιώτη Αποστόλου και Χαράλαμπου Γαζετά, αμφότεροι με Speedcar XTrem. O Αποστόλου κατάφερε να στρίψει πρώτος στην Κ1 μετά την εκκίνηση και να μείνει μπροστά από τον Γαζετά. Με σταθερή οδήγηση και πολύ καλό ρυθμό άνοιξε τη μεταξύ τους διαφορά. Ο περσινός επαθλούχος στην κατηγορία, ο Γαζετάς, προτίμησε να μπει πρώτος στο joker lap, αλλά ο Αποστόλου με εξαιρετικό γυρολόγιο κατάφερε να επικρατήσει περνώντας από το joker στον τελευταίο γύρο, σημειώνοντας έτσι την πρώτη του φετινή νίκη. Πιο πίσω, ο Γιώργος Βασιλάκης με το La Base RX-01 κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου σημειώνοντας πολύ καλούς χρόνους και δείχνοντας εξαιρετική βελτίωση στις επιδόσεις του.

Στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης, συμμετείχαν και οι οδηγοί στην κατηγορία Νέων! Για ακόμα μία φορά, ο Κωνσταντίνος Τακιδέλης με το Speedcar XTrem κατάφερε να αναδειχθεί ταχύτερος πιστοποιώντας το εξαιρετικό του ταλέντο. Όμως, ο Αχιλλέας Χριστοδούλου με το La Base RX-01 σημείωσε αντίστοιχες επιδόσεις, παρουσιάζοντας και αυτός από τη μεριά του εξαιρετικά σημάδια βελτίωσης. Τρίτος, ακολούθησε ο νικητής του διαγωνισμού της ΕΚΟ Racing από τον αγώνα του PICK της Πάτρας, Γιάννης Καρδαμάκης. Ο νεαρός οδηγός προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις του Speedcar XTrem και δεν ήταν μακριά από τους σαφώς πιο έμπειρους αντιπάλους του. Την ίδια ώρα, στα αυτοκίνητα ο αγώνας ήταν προσωπική υπόθεση των Νίκου Χρέππα με Peugeot 106 Rallye και Αριστείδη Μαυραγάνη με Toyota Corolla, με τελικό νικητή τον πρώτο.

Κάπως έτσι, ο 3ος γύρος του θεσμού πέρασε στην ιστορία, με τους πρωταγωνιστές του ΕΚΟ Racing Dirt Games να έχουν ήδη ανανεώσει το ραντεβού τους για την πίστα της Χαλκίδας. Εκεί, το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Οκτωβρίου θα δώσουν την 4η φετινή μάχη της χρονιάς, αυτή τη φορά αντίπαλοι με το χρονόμετρο, αφού ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της ατομικής χρονομέτρησης.

Ο θεσμός το 2019 τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζει η Citroen. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, η COSMOTE TV καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά και το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ είναι χορηγός επικοινωνίας._Δελτίο Τύπου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επέστρεψε το ΕΚΟ Racing Dirt Games, με τοMarkopoulo Park να φιλοξενεί τον 3ο γύρο του θεσμού για το 2019. Μετά από ένα διάλειμμα μερικών μηνών για τις απαραίτητες καλοκαιρινές διακοπές, άνθρωποι και μηχανές βρέθηκαν σήμερα στην χωμάτινη διαδρομή των 1,1 χιλιομέτρων στον Ιππόδρομο, δίνοντας τη δική τους μάχη σώμα με σώμα! Μετά τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στο Διαδρόμιο, οι οδηγοί αγωνίστηκαν σύμφωνα με τους κανονισμούς Rallycross. Έτσι, σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι τέσσερις προκριματικοί γύροι από τους οποίους προέκυψαν οι δώδεκα ταχύτεροι συνδυασμοί που θα διαγωνιστούν στους δύο αυριανούς ημιτελικούς.

Οι συνθήκες αποδείχθηκαν ιδανικές, αφού τόσο ο καλός καιρός, όσο και η εξαιρετική κατάσταση της διαδρομής, συνέβαλαν στο να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι οι οδηγοί, αλλά και οι θεατές που βρέθηκαν στην πίστα. Όπως έχουμε συνηθίσει σε όλους τους αγώνες του ΕΚΟ Racing Dirt Games, έτσι και στο Μαρκόπουλο ο συναγωνισμός ήταν έντονος, με τις μάχες να κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Στην κατηγορία των 600 κ.εκ. τρεις οδηγοί ξεχώρισαν με τις επιδόσεις του, καταφέρνοντας να σημειώσουν από τρεις νίκες και μία δεύτερη θέση στα σημερινά προκριματικά. Ο Γιώργος Ζυμαρίδης (LaBase Team Greece) με το La Base RX-01 δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, έχοντας φέρει στα μέτρα του τη νέα του χωμάτινη φόρμουλα. Το ίδιο ισχύει και για τον Άρη Ιαβέρη, που με το Kamikaz 3 της Planet Kartcross Greece εμφανίστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστικός σημειώνοντας κορυφαίους χρόνους. Ανάμεσα στους οδηγούς με τρεις νίκες βρίσκεται και ο Γιάννης Χεκιμιάν (Speedcar Motul Team Greece) με το Speedcar XTrem, ο οποίος για ακόμα μία φορά κινήθηκε πολύ γρήγορα, όντας και ο νικητής του αγώνα Rallycross στο Μαρκόπουλο πριν από μερικούς μήνες.

Πίσω τους, με δύο νίκες ακολούθησε ο Στέφανος Καμιτσάκης (Speedcar Motul Team Greece) με ακόμα ένα Speedcar Xtrem, ο οποίος αν δεν είχε δεχθεί ποινή χρόνου για πρόωρη εκκίνηση στο τελευταίο Q, θα μπορούσε να βρεθεί ψηλότερα στην σημερινή βαθμολογία, από την οποία και προκύπτει η αυριανή σειρά εκκίνησης. Σταθερός, όμως, αποδείχθηκε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και ο Νώντας Καρανικόλας (LaBase Team Greece) με το La Base RX-01, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει τρεις φορές δεύτερος, ενώ επικράτησε στην τελευταία αναμέτρηση κάνοντας σοφή χρήση του joker lap.

Από τις καλύτερες του εμφανίσεις στο θεσμό πραγματοποίησε ο Γιάννης Ρέγγος με το Semog Bravo, ο οποίος σε όλες τις αναμετρήσεις ήταν ανταγωνιστικός, ενώ κατάφερε να επικρατήσει στο 4ο Q! Μία νίκη σημείωσε και ο Παναγιώτης Ρουστέμης με το Kamikaz 3 της Planet Kartcross Greece, αν και προβλήματα (κλατάρισμα, κομμένο ημιαξόνιο) δεν του επέτρεψαν να πλασαριστεί ψηλότερα στη βαθμολογία.

Προβλήματα, όμως, αντιμετώπισε και ο Παναγιώτης Καϊτατζής με ακόμα ένα Kamikaz 3, μένοντας από αλυσίδα δύο φορές (τη μία κατάφερε να τερματίσει πρώτος!), ενώ είχε και ένα κλατάρισμα. Ο Μιχάλης Τακιδέλης συνδυάζοντας ταχύτητα και αξιοπιστία κατάφερε να περάσει στους ημιτελικούς με το Speedcar Xtrem, ενώ ο Σπύρος Ράπτης με το Kamikaz 3 έκλεψε τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις του σήμερα, σημειώνοντας μάλιστα και μία νίκη στο 3ο Q! Στους ημιτελικούς πέρασαν και οι “ΗΑΚ”, “Αμερικάνος”, με SR Crosscar και Speedcar Xtrem, αντίστοιχα, και αναμένεται να παίξουν το ρόλο τους στον αυριανό αγώνα.

Στην κατηγορία των 750 κ.εκ., με δεδομένο ότι συμμετέχουν μόλις πέντε χωμάτινες φόρμουλες και ουσιαστικά θα διαγωνιστούν στον τελικό της κατηγορίας, σήμερα πραγματοποίησαν δύο προκριματικούς γύρους. Από αυτούς προέκυψε και η αυριανή σειρά εκκίνησης, με τους Χαράλαμπο Γαζετά και Παναγιώτη Αποστόλου να ξεχωρίζουν για ακόμα μία φορά. Οι δύο ταλαντούχοι οδηγοί, αμφότεροι με Speedcar XTrem, σημείωσαν από μία νίκη έκαστος ανανεώνοντας το ραντεβού τους για αύριο στη μάχη του μεγάλου τελικού.

Η σημερινή ημέρα αποτέλεσε ουσιαστικά το ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο. Τα πάντα κρίνονται αύριο, από όπου και θα προκύψουν οι μεγάλοι νικητές, αλλά και οι χαμένοι της 3ης φετινής αναμέτρησης του ΕΚΟ Racing Dirt Games. Η δράση ξεκινάει στις 11:00 πμ με την διαδικασία της ατομικής χρονομέτρησης, στην οποία και θα δούμε συμμετέχοντες με αυτοκίνητα, αλλά και τους νεαρούς πρωταγωνιστές της κατηγορίας Junior, πριν πάρουν στη συνέχεια τη σκυτάλη οι χωμάτινες φόρμουλες. Θυμίζουμε, ότι η είσοδος για τους θεατές είναι δωρεάν.

Ο θεσμός το 2019 τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζει η Citroen. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, η COSMOTE TV καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά και το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ είναι χορηγός επικοινωνίας._Δελτίο Τύπου

Λιγότερες από 24 ώρες απομένουν για την τελετή εκκίνησης του Cyprus Rally. Τις δύο προηγούμενες ημέρες οι Θέμης Χαλκιάς - Λεωνίδας Μαχαίρας ολοκλήρωσαν τις αναγνωρίσεις των έξι ειδικών διαδρομών του αγώνα. Το απόγευμα της Πέμπτης η ομάδα πραγματοποίησε το πρώτο της τεστ με το Nissan Micra PROTO στα χώματα της Κύπρου προκειμένου να προσαρμόσει το στήσιμο του αυτοκινήτου στα διαφορετικά χώματα και απαιτήσεις του αγώνα.

“Οι ειδικές διαδρομές δεν έχουν καμία σχέση με αυτές των τελευταίων ετών. Πλέον ο αγώνας έχει φύγει από τις πεδιάδες και έχει επιστρέψει στα βουνά θυμίζοντας τους εκδοχές που γνωρίζαμε στον αγώνα επί εποχής WRC. Οι ειδικές περιλαμβάνουν κυρίως αργά κομμάτια και έχουν πολύ χαμηλή μέση ωριαία ταχύτητα ενώ παράλληλα είναι αρκετά σκληρές για τα αυτοκίνητα. Θυμίζει κάτι από παλιά Ακρόπολις και χρειάζεται υπομονή και τακτική προκειμένου να φτάσουμε στον τερματισμό” δήλωσε ο Θέμης Χαλκιάς.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει ένα ακόμα τεστ προσαρμογής του Micra PROTO στις απαιτήσεις του αγώνα ενώ το απόγευμα στις 19:00 σειρά έχει η ράμπα της εκκίνησης στην παραλία Φοινικούδων στην Λάρνακα.

Το φθινόπωρο της περσινής χρονιάς, 2018, έλαβαν μέρος για 2η συνεχή φορά στις Σέρρες, οι τελικοί του Πανευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, King of Europe & King of Nations, αντίστοιχα, σε μία sold-out διοργάνωση που κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις προσφέροντας ατελείωτο θέαμα και υψηλές δόσεις αδρεναλίνης.

Το τελείωμα του επικού εκείνου διημέρου μάλιστα, ακολούθησε μία ανακοίνωση που κίνησε την περιέργεια τόσο του κοινού, όσο και του Τύπου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, για πρώτη φορά στην 15ετή ιστορική πορεία του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ότι: «η χρονιά του 2019 θα ήταν επαναστατική», επιφυλάσσοντας ποσές εκπλήξεις για το μέλλον, ξεκινώντας από την ομαδοποίηση του Ευρωπαϊκού (King of Europe) και Παγκομίου Πρωταθλήματος (King of Nations), κάτω από την ομπρέλα του ολόφρεσκου, βελτιωμένου “Drift Kings International Series”.

Φέτος, στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2019, θα διεξαχθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ο τελικός των Drift Kings, και η είδηση αυτή συνεπάγεται ευχάριστα νέα σε πολλά επίπεδα. Αφενός, οι fans του drift θα έχουν άλλη μία ξεχωριστή ευκαιρία να δουν και να απολαύσουν από κοντά τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου να εκτελούν φαντασμαγορικά ατομικά περάσματα και επεισοδιακές μάχες, σε μία διαρκή προσπάθεια κατάκτησης της κορυφής.

Αφετέρου, τα πολλαπλά μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της διοργάνωσης και την κάλυψη του αγώνα, θα έχουν ως αποτέλεσμα την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, με την ανάδειξη των υποδομών που υπάρχουν στην χώρα και μπορούν να υποστηρίξουν άρτια την διεξαγωγή τέτοιων αγώνων, σε ένα ευρύ κοινό που ξεπερνά τα όρια της Ευρώπης και εξαπλώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να είμαστε όλοι εκεί, να υποστηρίξουμε τις ελληνικές συμμετοχές και να μεταδώσουμε δυνατά τον δικό μας παλμό, σε ένα επικό φινάλε μιας ποικιλόμορφης, άκρως ανταγωνιστικής χρονιάς!