04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 12:30

Start Line Cup 2017

Το Αθλητικό Σωματείο "Start Line" προκήρυξη ειδικό Cup, για τους αθλητές (οδηγοί ή/και συνοδηγοί) του που θα συμμετέχουν σε αγώνα οποιασδήποτε μορφής, που έχει προκηρυχθεί από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος. 

 

Σύστημα Βαθμολόγησης

• Στο Start Line Cup θα προσμετρά η τελική βαθμολογία κάθε αθλητή ασχέτως αγωνίσματος.

• Θα βραβευτούν οι 6 πρώτοι αθλητές με την υψηλότερη βαθμολογία από τα διάφορα αγωνίσματα που συμμετείχαν ανεξαρτήτου Κατηγορίας, Ομάδας ή Κλάσης. Για παράδειγμα, ο πρώτος μπορεί να έχει πάρει μέρος σε ράλλυ, αναβάσεις, ταχύτητα, drift, ο δεύτερος σε dragster, καρτ κ.ο.κ.

• Το σύστημα βαθμολόγησης που θα εφαρμοστεί είναι το αντίστοιχο σύστημα της Προκήρυξης Αγώνων Αυτοκινήτου 2017, άρθρο 6, παρ.4. Δηλαδή, ο πρώτος με την υψηλότερη βαθμολογία (σε οποιοδήποτε είδος αγώνα) αθλητής της Start Line θα βαθμολογηθεί με 25 βαθμούς, ο δεύτερος με 18 βαθμούς, ο τρίτος με 15 βαθμούς, ο τέταρτος με 12 βαθμούς, ο πέμπτος με 10 βαθμούς κ.ο.κ.

 

Ισοβαθμία

Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα προσμετρήσει ο αριθμός των καλύτερων θέσεων στις Γενικές Κατατάξεις των αγώνων που συμμετείχαν ή στην Ομάδα που συμμετείχαν αν πρόκειται για Αναβάσεις και αν εξακολουθεί να υπάρχει ισοβαθμία θα γίνει κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων.

 

Δεξιοτεχνίες Start Line

Ειδικότερα και σε ότι αφορά τους αγώνες Δεξιοτεχνίας θα βραβευτούν οι τρεις (3) πρώτοι κάθε κλάσης, στο σύνολο των προκηρυχθέντων αγώνων Δεξιοτεχνίας που θα διοργανώσει η Start Line κατά τη διάρκεια του 2017.

 

Έπαθλα

Οι νικητές θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στις αρχές της επόμενη χρονιάς.

Επίσης, όλοι οι διακριθέντες Start Line Cup 2017 δεν θα επιβαρυνθούν με το παράβολο συμμετοχής σε αγώνα επιλογής τους που θα διοργανώσει το Σωματείο ς το 2018.

 

Σημειώνεται ότι το "Start Line Cup" είναι ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται.