03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 15:39

Karting: Ελληνική συμμετοχή στο ROK Cup Ιταλίας

Ο νεαρός Έλληνας αθλητής Τζώρτζης Μαρκογιάννης θα συμμετάσχει στις 17-19 Μαρτίου, με την υποστήριξη της Zorri Motorsport, στον 3ο γύρο του Rok Cup Βορείου Ιταλίας, που διεξάγεται στο Λονάτο της Ιταλίας.

Το Rok Cup Italia αποτελεί έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό θεσμό με καρτ που διαθέτουν κινητήρες Rok, ο 3ος γύρος του οποίου θα φιλοξενηθεί σε μια πολύ γνωστή πίστα καρτ, την South Garda Karting. H πίστα βρίσκεται στην κωμόπολη Lonato del Garda στη Βόρεια Ιταλία, περίπου στα μισά της απόστασης μεταξύ Μιλάνου και Βενετίας. Ο 12χρονος οδηγός, θα συμμετάσχει στον αγώνα στο πλαίσιο της Κατηγορίας Junior, χρησιμοποιώντας ένα ολοκαίνουργιο καρτ με πλαίσιο της Birel Art, που αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της ομάδας του, Zorri Motorsport και της ιταλικής Miliziano Kart.

 

Το φετινό πρόγραμμα του Τζώρτζη Μαρκογιάννη περιλαμβάνει, με τον ίδιο συνδυασμό ομάδων και εξοπλισμού, τους περισσότερους αγώνες του Rok Cup, γεγονός που αναμφίβολα θα του προσφέρει χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον. 

Ο προπονητής του νεαρού Τζώρτζη, Στάθης Ξηνταβελόνης δήλωσε σχετικά: "Είμαστε έτοιμοι για έναν απαιτητικό αγώνα. Η αγωνιστική κατάσταση του Τζώρτζη είναι πολύ καλή, οπότε όλοι ευελπιστούμε σε ένα καλό αποτέλεσμα και σίγουρα, στη συλλογή πολύτιμων εμπειριών για τη συνέχεια".

Last modified on Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 13:56