03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 15:56

Τελετή Απονομής Επάθλων Αγώνων Αυτοκινήτου Β. Ελλάδος 2016

Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάσκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης η καθιερωμένη Τελετή Απονομής των Κυπέλλων και Επάθλων στους διακριθέντες αθλητές των αγώνων της Β. Ελλάδος, για την χρονιά που μας πέρασε.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Γεν. Γραμματέας κ. Τάσος Καρκάνης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, η πρόεδρος της ΕΠΑ κα Ανίτα Πασαλή, όλοι σχεδόν οι βραβευόμενοι αθλητές καθώς πολλά από τα στελέχη των Σωματείων της ευρύτερης περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν, στη ΔΕΘ-Hellexpo για την μακρόχρονη εμπλοκή της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, ειδικά στη Β. Ελλάδα, και στην εταιρεία Replicar του Ηλία Γαγανέλη, που μας κάνει υπερήφανους σε όλο τον κόσμο χάρη στις εκπληκτικές τετράτροχες δημιουργίες της.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκομένους να συζητήσουν διάφορα επιμέρους οργανωτικά θέματα των αγώνων στην Βόρεια Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως και το 2016 οι αγώνες της Βορείου Ελλάδος σημείωσαν σημαντική αύξηση σε συμμετοχές, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και φέτος με την θέσπιση νέων θεσμών, καθώς και τον αριθμητικό εμπλουτισμό των αγωνιστικών εκδηλώσεων.