Print this page
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 13:26

Οι εξελίξεις για το Πρωτάθλημα Ενιαίου

- Εποικοδομητική συζήτηση με φόντο την σωστή διοργάνωση του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda 2017, έγινε στα γραφεία του Συνδέσμου στον Πειραιά.
- 32 ονόματα περιλαμβάνει η προσωρινή λίστα συμμετοχών. 12 από αυτά νέων ή πρωτοεμφανιζόμενων οδηγών.
- Η πρώτη δοκιμή του αυτοκινήτου στην πίστα θα γίνει μέσα τις επόμενες ημέρες.
- Δέσμευση του Δ.Σ. για τη διεξαγωγή όλων των αγώνων του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda 2017

Σε κλίμα συνεργασίας διεξήχθη η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου με τους οδηγούς που εξέφρασαν τις προηγούμενες ημέρες, το ενδιαφέρον τους για το ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017. Ο Σύνδεσμος πέτυχε να ακουστούν όλες οι απόψεις, παρόντων των ανθρώπων που σχεδιάζουν τη φετινή χρονιά να επενδύσουν αγωνιστικά και οικονομικά στο ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017. Προκειμένου να υπάρχει ανοιχτή, διαλογική και δημοκρατική συζήτηση το Δ.Σ του Σ.Ο.Α.Α άκουσε και γνώμες/απορίες αγωνιζομένων που δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στο φετινό Ενιαίο.
Εκφράστηκαν απορίες για θέματα τεχνικής φύσεως αλλά και οργανωτικά, τα οποία χάρη στο πολιτισμένο κλίμα όλων όσοι έδωσαν το «παρών» και στα πλαίσια της εποικοδομητικής συζήτησης, είχαν ως αποτέλεσμα η προσωρινή λίστα με τους συμμετέχοντες στο φετινό Ενιαίο πρωτάθλημα να φτάνει στα 32 ονόματα!
Κατά συνέπεια το ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017 είναι μια πραγματικότητα με συμμετοχές τόσο στην κατηγορία των έμπειρων (Senior) όσο και των πρωτοεμφανιζόμενων (Junior), κάτι που ήταν εξαρχής στόχος του Συνδέσμου για τον συγκεκριμένο θεσμό.

Ήδη ο τεχνικός κανονισμός με βάση τον οποίο το Skoda Fabia 1.2 TSI Active θα μετατραπεί σε αγωνιστικό, ετοιμάζεται καθώς επίσης και ο συμπληρωματικός γενικός κανονισμός που θα ρυθμίζει και όλα τα θέματα διοργάνωσης του Ενιαίου στους τομείς της εύρυθμης λειτουργίας, της ισονομίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων και δικαιωμάτων των οδηγών.
Από την πλευρά του Δ.Σ. εκφράστηκε η δέσμευση για τη διεξαγωγή των προκηρυχθέντων αγώνων  ταχύτητας μέσα στη χρονιά που διανύουμε, καθώς και η άνευ όρων και διακρίσεων ισότητα και ισονομία όλων όσοι θα συμμετέχουν στο ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι από τη δική τους πλευρά στάθηκαν στο ότι οι αποφάσεις για την μετατροπή του αυτοκινήτου σε αγωνιστικό θα πρέπει να ληφθούν με όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία από αγωνιστικά αξεσουάρ για το αυτοκίνητο. Ως εκ τούτου ο ΣΟΑΑ ενημερώνει πως τις προσεχείς ημέρες και με βάση τη διαθεσιμότητα του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων θα γίνει δοκιμή του αυτοκινήτου με στόχο να επιλεγούν μέσα από τις διαθέσιμες προσφορές, τα καταλληλότερα προϊόντα στους βασικούς τομείς των ελαστικών, της ανάρτησης και των φρένων.
Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία του εκπροσώπου της Interauto, εκ μέρους της Skoda ο οποίος με ιδιαίτερη σαφήνεια, καλοπιστίας και λεπτομέρειες εξήγησε τους όρους με τους οποίους θα γίνουν οι αγορές των αυτοκινήτων. Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο ΣΟΑΑ πολύ σύντομα, θα ενημερώσει ξεχωριστά με νέο Δελτίο Τύπου, ώστε να απαντηθούν όλες οι απορίες σχετικά.

Ακολουθεί αναλυτικά η προσωρινή λίστα με τα ονόματα που δήλωσαν τη συμμετοχή τους στο ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017 σε τυχαία σειρά:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JUNIOR
1    ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΟΥΛΤΣΙΝΟΣ
2    ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ
3    Χ.ΜΠΟΥΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
4    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ
5    ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΛΕΣΗΣ
6    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΣΟΤΙΔΗΣ (ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΣ Κ ΥΙΟΣ)
7    ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
8    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ
9    ΗΛΙΑΣ ΚΟΡΝΕΛΑΚΗΣ
10    ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΥΡΛΑΓΚΙΤΣΗΣ
11    ΚΑΜΙΤΣΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  SENIOR
1    ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
2    ΚΟΤΖΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3    ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΛΙΓΚΩΝΗΣ
4    ΠΟΣΟΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
5    ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
6    ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
7    ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΥΚΕΑΣ
8    ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗΣ
9    ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
10    ΚΥΡΚΟΣ – ΖΟUGLA
11    ΚΥΡΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
12    ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
13    ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
14    ΚΟΜΚΟΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
15    ΚΟΚΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
16    ΣΤΙΒΑΧΤΑΡΗΣ ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
17    ΚΑΜΙΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
18    ΚΥΡΚΟΣ ΜΙΛΤΟΣ
19    ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
20    ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
21    ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΤΑΚΗΣ

ΔΤ Σ.Ο.Α.Α.

Last modified on Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 16:27