Print this page
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 13:24

23ο Ηπειρωτικό Ράλλυ "Autotest": Συμμετοχές

Με 39 συμμετοχές θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ηπείρου, με τον οποίο συνεχίζεται το Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος.

Το 23ο Ηπειρωτικό Ράλλυ "Autotest" διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "ΕΛ.Ε.Τ.Α." και αποτελεί το καλοκαιρινό ραντεβού των φίλων των ράλλυ στην περιοχή, όντας ο 3ος γύρος του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος. Ο αγώνας θα ξεκινήσει σε κλίμα γιορτής, το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουλίου από την Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων, όπου και θα τερματίσει το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου. Ενδιάμεσα, την Κυριακή 9 Ιουλίου, τα 39 πληρώματα θα έχουν αγωνιστεί 3 φορές σε δύο Ειδικές Διαδρομές (Δωδώνη, Μάρμαρα) συνολικού μήκους 55,29 χιλιομέτρων.

Όσον αφορά στις συμμετοχές, αυτές είναι πολλές και καλές, αφού αρκετοί συνδυασμοί θα διεκδικήσουν τη νίκη τόσο στη Γενική Κατάταξη, όσο και στην F2. Οι πρωταγωνιστές των ασφάλτινων ράλλυ, θα αναμιχθούν με τοπικά πληρώματα που συνδυάζουν γνώση του δρόμου με ταχύτητα, σε ένα κοκτέιλ από το οποίο κερδισμένοι θα βγουν οι θεατές, αφού τα περάσματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα χαρίσουν όμορφο θέαμα. Ο αγώνας διεξάγεται με τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Ιωαννίνων, των Δήμων Ιωαννιτών και Δωδώνης, των Πνευματικών Κέντρων Ιωαννίνων και Δωδώνης καθώς επίσης και του Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων.

Το διήμερο 8-9 Ιουλίου αναμένεται καυτό πέριξ των Ιωαννίνων και μάλιστα όχι για τον προφανή λόγο της ζέστης, αλλά εξαιτίας ενός σημαντικού ράλλυ που αναβιώνει και μάλιστα βρίσκεται σε διαρκή άνοδο.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος: Σάββατο 8 Ιουλίου, ώρα 14:00-16:00 (Ι.ΚΤΕΟ Autobest, Βουνοπλαγιά)

Πανηγυρική Εκκίνηση: Σάββατο 8 Ιουλίου, ώρα 21:00 (Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων)

Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 9 Ιουλίου, ώρα 08:30 (Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων)

Τερματισμός (επιτρέπεται η προάφιξη): Κυριακή 9 Ιουλίου, ώρα 14:50 (Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων)

Ανακοίνωση Κατάταξης: Κυριακή 9 Ιουλίου, ώρα 16:10 (Γραμματεία, Διαδίκτυο)

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 9 Ιουλίου, ώρα 17:30 (Ξενοδοχείο Epirus Palace)

 

Συμμετοχές

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 11:45