03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 16:35

Κύπελλο Ελλάδος Karting 2017

Το άθλημα του Καρτ πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα πριν τη δεκαετία του 1970 και στην Θεσσαλονίκη ήρθε το 1977. Από τότε μόνο πρόοδος και ανάπτυξη υπήρξε στον χώρο του Αγωνιστικού Karting. Το άθλημα αυτό έχει να κάνει με νεαρούς αθλητές ηλικιών από 8-18 χρονών κατά κύριο λόγο, αλλά και μεγαλύτερων ηλικιών. Μέσα από αυτό το άθλημα οι νεαροί αθλητές μαθαίνουν να "χτίζουν" υπομονή, να "συγκρατούν" συναισθήματα, αλλά πάνω από όλα να σέβονται τον συναθλητή-συναγωνιζόμενό τους με το slogan "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" να είναι πρότυπο τους .
Ο λόγος για το Κύπελλο Ελλάδος Karting, που θα διεξαχθεί στην πίστα καρτ Νέου Ρυσίου «Drive Park» την  μεγαλύτερη Αγωνιστική πίστα για καρτ, Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών στην Θεσσαλονίκη. Ο Αγώνας θα τελεστεί το διήμερο 28-29 Οκτωβρίου και οργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Πίστας Καρτ Νέου Ρυσσίου (Α.Σ.ΠΙΣ.). Ύστερα από απουσία στις διοργανώσεις αγώνων Καρτ, ο Σύλλογος μας πήρε την πρωτοβουλία αυτήν με απώτερο σκοπό την διάδοση του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της τεράστιας εμπειρίας που μπορεί να μας δώσει αυτός.
Ομάδες από όλη την Ελλάδα (μπορεί και από το εξωτερικό!!), επαγγελματικές και ερασιτεχνικές, θα ταξιδέψουν για να μονομαχήσουν και να διεκδικήσουν τον Τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος karting 2017.Η προπόνηση των οδηγών και των ομάδων θα πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες 09:00 μέχρι και το απόγευμα 18:00 και η πίστα θα είναι διαθέσιμη για προπόνηση από την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου. Για όσους θεατές θέλουν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις καθώς και τον αγώνα το Σαββατοκύριακο, στον χώρο της πίστας υπάρχει café, ιδανικό για δείτε από κοντά όλο τα δρώμενα.
Ήδη οι εργασίες και προετοιμασίες του αγωνιστικού χώρου τρέχουν ασταμάτητα! Η πίστα θα φορέσει τα γιορτινά της και θα υποδεχτεί τον Νεοσύστατο αυτόν Θεσμό φρεσκοβαμμένη και με ανανεωμένο τάπητα! Ήρθε η ώρα που το Karting θα χτυπήσει ξανά δυνατά στην καρδιά του motorsport της Θεσσαλονίκης, στην πίστα καρτ «Drive Park» του Νέου Ρυσίου.

Πληροφορίες: ΑΣΠΙΣ (Πίστα Drive Park, 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας), τηλ:2310 465723, fax:2310 489685

f/b: https://www.facebook.com/AspisMotorsportClub/

 

Last modified on Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 16:47