03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 17:36

Drift και Δεξιοτεχνία Ναυπλίου: Συμμετοχές

Με τη συμμετοχή 77 οδηγών θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας Πλαγιολίσθησης και Δεξιοτεχνίας στο Λιμάνι Ναυπλίου, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Δυναμικό αναμένεται να είναι το φινάλε για τον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, καθώς 77 συμμετέχοντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο Λιμάνι του Ναυπλίου, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στο φιλικό Αγώνα Πλαγιολίσθησης και Δεξιοτεχνίας που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Start Line". 

Το γεγονός τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων, που θα στηρίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εγχείρημα. Η περσινή συνταγή αποδείχθηκε επιτυχημένη και έτσι φέτος, επεκτάθηκε πέραν του αγώνα Drift και στη Δεξιοτεχνία, μορφή αγώνων που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική. 

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου στις 08:30 με τον Διοικητικό Έλεγχο, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στις 10:00 με την έναρξη της Δεξιοτεχνίας. Οι οδηγοί που δήλωσαν συμμετοχής έφτασαν τους 53 και θα χωριστούν σε 3 επιμέρους Κλάσεις ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου τους. Στην Κλάση Α (μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) θα λάβουν μέρος 15 οδηγοί, ενώ η Κλάση Β (μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα) προσέλκυσε 12 συμμετέχοντες. Πιο δημοφιλής από πλευράς συμμετοχών είναι η Κλάση Γ (μεταξόνιο άνω των 2,5 μέτρων), στο πλαίσιο της οποίας θα αγωνιστούν 26 αθλητές. 

Όσον αφορά στον Αγώνα Πλαγιολίσθησης (Drift) που πάντα προσελκύει τους θεατές χάρη στα πολύ θεαματικά περάσματα των οδηγών, η εκκίνηση έχει οριστεί για τις 12:00. Οι 24 οδηγοί που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα χωριστούν στις γνωστές δύο επιμέρους Κατηγορίες, την Street Legal και την Pro, οι οποίες έχουν συγκεντρώσει 18 και 6 συμμετοχές αντίστοιχα.

Το Ναύπλιο είναι έτοιμο να υποδεχτεί οδηγούς με εντυπωσιακά αυτοκίνητα, σε μια εκδήλωση που γίνεται θεσμός και αναμένεται να διεξαχθεί υπό την παρουσία πολλών θεατών, σε ένα από τα πιο γνωστά και κεντρικά σημεία της πόλης.

 

Συμμετοχές Drift

Συμμετοχές Δεξιοτεχνίας

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 00:02