03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 16:20

13η Δεξιοτεχνία Ορεστιάδας: Αποτελέσματα

Φωτογραφία αρχείου - Credits: Γιώργος Παπαδόπουλος (GP IMAGES)

Την Κυριακή 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα αγώνας Δεξιοτεχνίας, με τη συμμετοχή 42 οδηγών!

Η Δεξιοτεχνία Ορεστιάδας που πραγματοποιήθηκε σε χώρο επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ύψος των οδών Ζαρίφη με Ανδρούτσου, διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "4Χ4 Έβρου - Action Road" και αποτέλεσε τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Οι 42 συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 3 επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με το μεταξόνιο του αυτοκινήτου που οδηγούσαν.

Στην Κλάση Α για αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα που συγκέντρωσε 5 συμμετοχές, ταχύτερος στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή ήταν ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106), ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Γιάννης Καραμανώλης (Toyota Starlet) και τρίτος ο Νεκτάριος Καραμανώλης (Toyota Starlet). Στην Κλάση Β για αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα, επικράτησε μεταξύ 7 συμμετεχόντων ο Θεόδωρος Καβατσικλής (Opel Kadett), ακολουθούμενος από τους Δημήτρη Κουνατιάδη (Opel Kadett) και Μαρίνο Πενέτη (Ford Escort). Τέλος, στην Κλάση Γ για αυτοκίνητα με μεταξόνιο άνω των 2,5 μέτρων, που ήταν και η πιο δημοφιλής του αγώνα με 30 συμμετοχές, νικητής αναδείχθηκε ο Σάββας Μαυροκέφαλος (Opel Manta), τον οποίο συνόδευσαν στο βάθρο των νικητών οι Θεόδωρος Τσολακίδης (Opel Ascona) και Εμμανουήλ Μαυροκέφαλος (Opel Manta).

Επόμενος προγραμματισμένος γύρος του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, είναι η 18η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας, στις 24-25 Ιουνίου.

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 19:15