03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 15:49

45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων: Αποτελέσματα

Με τον καλύτερο τρόπο συνεχίστηκε το Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος την Κυριακή 19 Μαρτίου, καθώς η 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων συγκέντρωσε αρκετές συμμετοχές και θεατές. 

Ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος διοργανώθηκε από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (Α.Ο.Θ.) στο γήπεδο εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών του "Εκπαιδευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΙΚΕ" ThessDrive. Η Δεξιοτεχνία συγκέντρωσε τη συμμετοχή 39 οδηγών, ενώ πολλοί θεατές βρέθηκαν περιμετρικά της διαδρομής, για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Όπως είναι γνωστό, στις Δεξιοτεχνίες υπάρχουν επιμέρους κλάσεις ανάλογα με το μέγεθος του κάθε αυτοκινήτου. Στην Κλάση Α λοιπόν, για αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα, τον καλύτερο χρόνο πέτυχε ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106, Ο.Φ.Α.Δ.), με τον Δημήτρη Καραμανώλη (Toyota Starlet, Α.ΛΕ.Ξ) να ολοκληρώνει στη δεύτερη θέση και τον Απόστολο Παπαδόπουλο (Peugeot 106, Ο.Φ.Α.Δ.) να είναι τρίτος. Στην Κλάση Β, για αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα, νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης (Fiat Punto, Α.Ο.Θ.), εμπρός από τον Θεόδωρο Οικονομίδη (Α.Ο.Θ.) με ίδιο αυτοκίνητο, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Χρήστος Γερανός (Ford Escort, Α.Ο.Θ.). Στην Κλάση Γ επικράτησε ο Απόστολος Προδρομίδης (Opel Manta, Ο.Φ.Α.Δ.), με τους Θεόκλητο Καρυπίδη (Opel Ascona, Α.Λ.Π.) και Βαλάντη Σαρβανίδη (Opel Ascona, Ο.Φ.Α.Καμπάνη) να ακολουθούν. Στην 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων συμμετείχαν και δύο κυρίες, η Αναστασία Βασιλειάδου (Toyota Corolla, Α.Ο.Θ.) και η Αντωνία Αμπατζίδου (BMW Z3, Α.Σ.ΠΙΣ.), με την πρώτη να κατακτά το βραβείο ταχύτερης οδηγού και αμφότερες, να ακολουθούν το αντίστοιχο Έπαθλο. 

Η δυναμική των αγώνων Δεξιοτεχνίας, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και όλα δείχνουν πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη για τη συγκεκριμένη μορφή αθλοπαιδιών. Ο επόμενος γύρος του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, προγραμματίζεται για τις 22-23 Απριλίου στις Σέρρες. 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: GP IMAGES

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

 

Last modified on Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 16:30