04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 14:02

Gymkhana Χανίων: Αποτελέσματα

Ο πρώτος φετινός αγώνας Gymkhana είναι γεγονός, με πλήθος θεατών να δίνει το "παρών" στο Αεροδρόμιο Μάλεμε, την Κυριακή 2 Απριλίου.

Οι αγώνες Gymkhana είναι ταχύτατα στις συνειδήσεις των φίλων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, καθώς εκ φύσεως συνδυάζουν στοιχεία από 3 είδη αγώνων, τους αγώνες Πλαγιολίσθησης (Drift), Επιτάχυνσης (Drag Racing) και Δεξιοτεχνίας, προσφέροντας πολύ θέαμα. 

Σε αυτό το πλαίσιο διεξήχθη ο πρώτος αγώνας Gymkhana της σεζόν, με τη συμμετοχή 20 οδηγών υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείο Αυτοκινήτων Χανίων (Α.Σ.Α.Χ.), που έφερε εις πέρας το εγχείρημα του πρώτου αγώνα στο νησί.

 Όσον αφορά στα αποτελέσματα, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε κατηγορίες προσθιοκίνητων και πισωκίνητων αυτοκινήτων. Στα προσθιοκίνητα (FWD) επικράτησε ο Γιώργος Περουλάκης (Honda Civic), με τον Μανώλη Παντελάκη (Citroen AX) να ακολουθεί και τους Δημήτρη Φραντζεσκάκη (Ford Fiesta) και Λευτέρη Γομπάκη (Honda Civic Type-R) να έχουν επίσης περάσει στην 3η και τελική φάση, διαμορφώνοντας την πρώτη τετράδα.

Όσο για τα αυτοκίνητα με κίνηση στους πίσω τροχούς, η νίκη πέρασε στον Φραγκίσκο Κλαριδόπουλο (BMW E30), ενώ δεύτερος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Νίκος Σγουράκης (BMW E30). Στην Τελική φάση προκρίθηκαν ακόμη οι Μανώλης Σταυρουλάκης (BMW E46 M3) και Νίκος Ζιλιμπινάκης (BMW E30) που κατέλαβαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Χορηγοί του αγώνα Gymkhana ήταν  το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Στρατουδάκη και η εταιρεία Περιποίησης Αυτοκινήτου SmartShine Details, ενώ σημαντική είναι η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, του Δήμου Πλατανιά και του Ασθενοφόρου της Κλινικής Τσεπέτη. Ο αγώνας Gymkhana είχε την υποστήριξη της ANEK Lines/Blue Star Ferries και  των επαγγελματιών της περιοχής. 

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι: ΜAX Fm, Νέα Τηλεοραση, Ραδιο Φάρος, Creteplus.gr, CRN.gr, Χανιώτικα Νέα, athlitiko.gr, Κόσμος της Πόλης, Aris myridakis photography, eparxies.gr και τα Σεληνιώτικα Νέα

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 15:37