03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 18:34

Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης Μεγάρων

Η αγωνιστική δραστηριότητα για το 2016 ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, με τη διεξαγωγή Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, που θα διοργανωθεί από το Αθλητικό Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.). 

Η αγωνιστική ημέρα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Επάθλου Hellenic Time Trial Challenge (H.T.T.C.) και περιλαμβάνει 2 διαφορετικά σκέλη, το καθένα από τα οποία προσμετρά στη βαθμολογία του Επάθλου ως ξεχωριστός αγώνας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε βαθμολογικό επίπεδο, ο Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου να αποτελεί τον 2ο και 3ο γύρο του Hellenic Time Trial Challenge.

Οι συμμετέχοντες οδηγοί θα αγωνίζονται ανά τριάδες ή τετράδες, χωρισμένοι σε Κατηγορίες ή και επιμέρους Κλάσεις, ανάλογα με τις Τεχνικές Προδιαγραφές των αυτοκινήτων τους. Κάθε οδηγός έχει δικαίωμα για έναν ελεύθερο και 5 χρονομετρημένους γύρους ανά σκέλος, ενώ για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων στο κάθε σκέλος, θα μετρά ο συνολικός χρόνος των χρονομετρημένων γύρων. Για την Τελική Κατάταξη της ημέρας προστίθενται οι χρόνοι των δύο σκελών, ενώ τα αυτοκίνητα θα είναι χωρισμένα στις Κατηγορίες Stock, Sport, Extreme και Saloon. Στην Κατηγορία Stock συμμετέχουν πολιτικά αυτοκίνητα με ελαστικά χρήσης δρόμου, ενώ στην Κατηγορία Sport θα λαμβάνουν μέρος πολιτικά αυτοκίνητα, αποκλειστικά με ελαστικά Toyo Proxes R888 ή R8R, τη στιγμή που σε αμφότερες τις Κατηγορίες υπάρχουν και επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με τον κυβισμό των αυτοκινήτων. Όσον αφορά στην Κατηγορία Extreme που περιλαμβάνει μόνο Γενική κατάταξη και όχι επιμέρους κλάσεις, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οχήματα με κάθε τύπο ελαστικού, ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται ελαστικά τύπου slick, τότε τα οχήματα πρέπει να διαθέτουν υποχρεωτικά κλωβό ασφαλείας. Τέλος, η Formula Saloon περιλαμβάνει αυτοκίνητα που διαθέτουν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας όπως αυτές ορίζονται από τους Κανονισμούς και χωρίζονται σε Ατμοσφαιρικά και Turbo.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει στις 08:00 με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο, ενώ η Ενημέρωση Αγωνιζόμενων έχει προγραμματιστεί για τις 09:15. Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων θα οριστεί και η συνέχεια του προγράμματος, που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 20:00.

 

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Δήλωση Συμμετοχής

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 16:25